Vacances de la Biblioteca Pública

Un cop finalitzat el curs escolar i abans de l’inici de la temporada alta estiuenca ens prenem un respir; la Biblioteca Pública de Sort romandrà tancada de l’1 al 15 de juliol, ambdós inclosos, tot pregant-vos que ens disculpeu les molèsties que aquesta circumstància us pugui ocasionar.

Retorn de préstecs

Els préstecs de llibres, vídeos i revistes vençuts en aquest període han quedat automàticament prorrogats fins al 20 de juliol, excepte si es tracta de préstecs interbibliotecaris; no obstant, poseu-vos en contacte amb nosaltres al correu-e info@bibliosort.cat si detecteu algun error.

En qualsevol cas, els podeu retornar a les oficines de l’Ajuntament de Sort, obertes de dilluns a divendres de 10 del matí a 2 del migdia, i a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà, oberta de dilluns a diumenge de 9 del matí a 3 del migdia i de dilluns a dissabte de 4 a 7 de la tarda.

Servei de telecentre

Recordeu que podeu gaudir del servei de telecentre i connexió a Internet al Telecentre del Pallars Sobirà en horari de matins de dilluns a divendres de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia i a l’Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà en els horaris abans esmentats.

Biblioteques de guàrdia

El Bibliobús Pere Quart té previst recòrrer el seu itinerari habitual pel Pallars Sobirà del dilluns 4 al dijous 8 de juliol (informació || horaris). Les biblioteques públiques de guàrdia més properes són a Esterri d’Àneu (info), Pobla de Segur (info) i Tremp (info); en totes elles i en el Bibliobús podreu operar amb el carnet del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

+info www.bibliosort.cat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content