Mostremp sobre rodes

Dijous 17 d’agost, a les 10 de la nit
a la plaça del Castell dels Comtes de Pallars
Entrada lliure i gratuïta!

Entre els dies 22 de juliol i el 29 d’agost acompanyeu-nos per les 10 localitats del Pallars que enguany col·laboren amb el festival Mostremp per veure els millors curtmetratges que han passat per la nostra pantalla. L’última oportunitat per veure els millors curtmetratges del 2016. Us hi esperem!

Què és Mostremp?

L’Associació Mostremp – Amics del Cinema de Tremp neix el 2011 amb la voluntat de crear un festival de cinema. Es tracta d’una Associació sense ànim de lucre formada per gent del Pallars que estimem el cinema i que estem lligats d’una forma o altra a projectes culturals. Com a conseqüència de la feina feta, el 2012 neix el Mostremp – Cinema rural al Pallars, una mostra de cinema rural pensada per la gent del Pallars però també per obrir les nostres comarques al món.

El gruix principal d’activitats del festival Mostremp es concentra a la ciutat de Tremp entre els dies 24 a 27 d’agost, on a més de la projecció dels curtmetratges a concurs també es fan projeccions de llargmetratges, activitats de cinema per la canalla, taules rodones i col·loquis amb els directors i cineastes convidats per compartir el món del cinema i les seves interioritats amb el públic assistent.

El Festival Mostremp premia els millors curtmetratges de temàtica rural classificats en 3 seccions:

  • Secció Oficial: oberta internacionalment
  • Secció Pallars & Ribagorça: premia el millor curtmetratge rodat a la zona geogràfica del Pallars i la Ribagorça o un director del territori
  • Secció Jove: amb el Premi Infantil, per creador de fins a 13 anys d’edat, i el Premi Juvenil, per creadors menors de 18 anys, amb l’objectiu d’estimular la creació de curtmetratges a petits i grans del territori

+info www.mostremp.cat

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top