El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, visita Sort

L’ajuntament de Sort va rebre Joan Talarn aquest passat dimarts 20 de febrer. La visita va comportar una reunió de treball on es van tractar diferents temes que requereixen de la participació de Diputació. Concretament es va parlar de l‘estat de la tramitació del traspàs de la travessera urbana de la Bastida i de les obres vinculades a aquesta per tal de deixar-la completament renovada. També se li va traslladar al president la necessitat de fer una intervenció integral a la carretera LV-5222 que pertany a la Diputació i que va des d’encreuament de la N-260 (Rock Dur) fins a Enviny. Es tracta d’un vial on cal fer una inversió de millores en el ferm i en la seguretat.

Un altre tema tractat va ser la participació de Diputació en el Mundial de piragüisme de 2027, i aquí el president va refermar el compromís que Diputació tindrà en aquest tema.

Per últim també es va parlar de la nova Biblioteca de Sort i de com Diputació podria col·laborar en algunes tasques pendents per la seva finalització. Sobre aquest tema el president també es mostrar molt obert a i es va aprofitar per fer-li una visita a les instal·lacions de la nova Biblioteca conjuntament amb una visita al Castell. Talarn va felicitar l’alcalde, Baldo Farré, per l’esforç de pensar en clau de comarca i per la voluntat de dotar un sentit d’especialitat pirinenca en l’oferta, tenint en compte el nou fons bibliogràfic i el foment de la lectura del nou equipament.

A la visita també va estar acompanyat del diputat Josep Ramon Fondevilla i de Josep i de Josep Maria Vidal Bringué, com a assessor de Diputació en polítiques de muntanya.

© Fotografies: Diputació de Lleida

Més informació: https://www.diputaciolleida.cat/talarn-destaca-la-voluntat-de-la-nova-biblioteca-de-sort-de-fomentar-la-literatura-pirinenca/

Back to top
Skip to content