Sort rep la consellera Ester Capella a l’inici de les obres de la via ciclista Sort-Rialp.

Sort rep la consellera de Territori, Ester Capella, coincidint amb l’inici de les obres de la via ciclista Sort-Rialp.

Aquest divendres 16 de febrer l’Ajuntament de Sort ha rebut la consellera de Territori, Ester Capella, que ha visitat el territori coincidint amb l’inici de les obres del carril bici Sort-Rialp per part de @territoricat.

La visita va permetre tenir una reunió de treball amb la consellera juntament amb el delegat del govern, Josep Castells, el Secretari de Mobilitat i Infraestructures, Marc Sanglas, i d’altres tècnics del Departament de Territori, a on es va parlat del projecte del carril bici i es va aprofitar per traslladar-li a la consellera diferents questions i inquietuds vinculades al municipi i a la comarca.

De moment, i segons els tècnics, les obres iniciades de la via ciclista estaran acabades per aquest estiu. A la reunió ens van presentar les diferents solucions adoptades a diferents punts del tram que transcorre sempre pel costat dret de la C-13 (entre el riu i la carretera), i que són les que es poden veure en el pòster adjunt.

© fotografies: Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/581282/territori-inicia-obres-via-ciclista-sort-rialp-lentorn-c-13

Back to top
Skip to content