Concurs Cambuleta de contes infantils en pallarès

L’Associació Cambuleta, que té per objectiu promoure l’ús de la parla pallaresa, donar-la a conèixer i posar-la en valor, convoca el 1er Concurs de Contes Infantils en Pallarès Cambuleta.

Si guanyeu, us emportareu 400 € i el vostre conte serà publicat, a finals d’any, a la col·lecció de contes infantils Cambuleta.

Bases del concurs

  1. El premi és obert a tothom.
  2. S’hi pot participar amb un únic conte destinats a infants. Aquest ha de ser inèdit.
  3. El conte ha de contenir un mínim de 30 mots o expressions pallareses. A més, l’autor/a ha d’estar disposat a acceptar que es modifiqui el text original per adaptar-lo al parlar pallarès.
  4. El conte ha de tenir una extensió màxima de 5000 caràcters amb espais.
  5. S’han d’enviar en un document Word adjunt a l’adreça cambuleta@cambuleta.cat. Hi ha de constar el nom de la persona participant (el nom real, no un pseudònim) i el seu telèfon de contacte.
  6. Els contes seran seleccionats per un jurat format per 6 persones: 3 membres de l’Associació Cultural Cambuleta; Rosendo Manrique, responsable de la Biblioteca de Sort; Marta Farré, responsable de la llibreria La Singratalla de Tremp, especialitzada en literatura infantil i juvenil; i Sandra Lobón, psicopedagoga especialitzada en literatura infantil i juvenil i promotora del Festival Lo Llumener i l’associació La Contra – Contrabandistes de Lletres.
  7. El conte seleccionat rebrà un premi de 400 € i es publicarà a finals del 2020 dins la col·lecció de contes infantils Cambuleta.
  8. El termini de presentació comença el dia 23 d’abril i acabarà el 23 de juny de 2020.
  9. El premi es farà públic el 23 de juliol de 2020, dia en què està previst que es celebri la Diada de Sant Jordi excepcional d’enguany.
  10. El premi es pot declarar desert

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content