Cinema català per veure a casa amb eBiblio!

Fa uns dies ens vam fer ressó a les xarxes de la proposta de l’Acadèmia del Cinema Català, organitzadors del Cicle Gaudí que es projecta a Sort el tercer diumenge de cada mes, de títols de cinema català – és a dir, amb equip artístic o tècnic o producció catalana – disponibles per veure en diferents plataformes d’streaming.

Des de la Biblioteca Pública de Sort hem anat un pas més enllà i a partir d’aquella proposta us presentem una selecció de títols de cinema català – n’hi ha molts més! – disponibles de manera totalment gratuïta amb el carnet de la Biblioteca i accés a eBiblio.

La plataforma eBiblio és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec gratuït de continguts digitals – llibres, revistes, música, pel·lícules, documentals i obres de consulta i referència – a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors personals i lectors de llibres electrònics (excepte dispositius Kindle).

El servei està disponible a la web ebiblio.cat, i també s’hi pot accedir descarregant l’app eBiblio disponible per iOS i Android; si no teniu accés o bé teniu problemes per accedir-hi no dubteu a posar-vos en contacte amb info@bibliosort.cat!

Aquests són alguns del títols de cinema català disponibles a eBiblio!

1 Comentaris

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content