Missatge de l’Alcalde a les veïnes i veïns de Sort

Benvolgudes veïnes, benvolguts veïns,

Ens trobem en la Setmana Santa més insòlita que hem viscut mai, sense misses, processons al carrer (recordeu que a la nostra web teniu els horaris de retransmissions a la TV i en línia) ni els nombrosos turistes que ens visiten cada any per aquestes dates.

Som ja a ben pocs dies de completar el primer mes de confinament, i tot i la duresa de les circumstàncies, especialment pels que teniu nens petits a casa o aquells a qui us dol no poder veure a la vostra gent gran perquè segueixen un aïllament estricte a casa seva, no és menys cert que és una mesura del tot necessària per fer front a la pandèmia del coronavirus.

És per aquest motiu que us vull fer arribar, en primer lloc, el meu agraïment per l’enteresa amb què porteu el confinament i el bon exemple que esteu donant en aquest sentit, però alhora demanar-vos si us plau que continueu així tant temps com sigui necessari i ens ordenin les autoritats, amb la certesa que ara per ara és l’única manera d’aturar els contagis.

Us recordo que des de la nostra pàgina web i xarxes socials us anem informant contínuament de les novetats que hi pugui haver al respecte alhora que mitjançant les plataformes #pallaresosacasa i #JoActuoSobira us plantegem idees i activitats per fer més suportable el confinament, i que si teniu qualsevol dubte sobre les activitats que es poden dur a terme consulteu com a font oficial la pàgina Preguntes sobre restriccions d’activitats del Departament d’Interior, que també s’actualitza contínuament.

Recordeu també que si teniu qualsevol dubte sobre la malaltia heu de trucar al 012, i que el 061 només l’heu de fer servir en cas d’emergència sanitària.

És en aquest darrer sentit que em vull adreçar també a tothom que té habitatge de segona residència al Pallars Sobirà demanant-vos que no us traslladeu a la nostra comarca a passar els dies de Setmana Santa, en primer lloc perquè estareu trencant el confinament i us arrisqueu a rebre una forta sanció econòmica, però més important encara pel fet que el sistema de salut del Pallars Sobirà no disposa dels equips i personal suficient per atendre les urgències que es derivin de l’arribada a la comarca de malalts del coronavirus o dels contagis que s’hi puguin estendre arran d’aquesta arribada; estareu posant en risc la salut de tothom, no vingueu, si us plau.

Espero ben aviat donar-vos notícies més optimistes. Mentrestant, cuideu-vos i cuidem-nos entre tots nosaltres, salut i força!

Signat: Raimon Monterde Alberich
Alcalde

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top