Cicle Gaudí: “La hija de un ladrón”

L’Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per a l’adhesió al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, que ens permetrà projectar novetats de cinema català a un preu inferior a les sales comercials cada tercer diumenge de mes a les 18.30h

El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, i a més vol donar visibilitat al talent i l’autoria catalana.

+ Preu estàndar: 4,5 €
+ Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres)
+ Promocions 2×1 (carnet subscriptor La Vanguardia / Segre i altres)

La pel·lícula de febrer – La hija de un ladrón

Data: diumenge 16 de febrer
Hora: 2/4 de 7 del vespre (18.30h)
Lloc: Cinema-Teatre Els Til·lers
Film: La hija de un ladrón

Un film de Belén Funes ||
Amb Greta Fernández · Eduard Fernández · Adela Silvestre · Àlex Monner
2019 || 90 min. || Qualificació: +12

Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula en Llengua no catalana / Premi Gaudí a la Millor Direcció / Premi Gaudí al Millor Guió / Premi Goya a la Millor Direcció Novell

La història

La Sara ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, i el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, el Manuel, després d’anys d’absència, surt de la presó i decideix reaparèixer a les seves vides.

La Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top