Avís tancament pujador Plaça Major

pujador plaça Major

S’informa a tot el veïnat que en el marc de les obres de remodelació i millora del Parc del Riuet i avinguda Comtes de Pallars quedarà interromput el trànsit de vehicles pel pujador de la plaça Major a partir d’aquest dilluns, 14 de març, i durant 15 dies aproximadament.

Durant aquest període es garanteix la circulació de vianants per aquest pujador així com l’accés dels vehicles d’emergència a la plaça Major.

Preguem disculpeu les molèsties, es preveu que aquesta actuació repercuteixi en una millora de la vialitat i de la imatge del poble.

2 Comentaris

  • Donat que s’estan fent millores al poble per tal que hi hagi més espai pels vianants amb l’ampliació de voreres es podria plantejar ara o més endavant posar una (o més) pilona retràctil a la pujada o a l’entrada de la Plaça Major per la part de la carretera per tal que només poguessin accedir-hi vehicles autoritzats (comerciants carrer major, emergències, veïns de la Plaça …) i deixés de ser un espai d’aparcament i de càrrega i descàrrega no autoritzat. Així els nens i nenes que hi juguen podrien estar en un espai segur i lliure de cotxes entrant i sortint constanment.

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content