L’ajuntament de Sort aprova les obres de remodelació del Riuet.

El passat 3 de juny de 2021, en sessió́ extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Sort, es va aprovar els plecs administratius de la licitació́ del projecte “Reforma i millora del Parc del Riuet de Sort” i en el ple ordinari del 13 de juliol s’ha aprovat l’única empresa que s’ha presentat a la licitació: Cervós SA. Aquest projecte permetrà efectuar una ambiciosa obra de remodelació que ajudarà a redefinir el centre de Sort com a capital de comarca i a millorar un espai públic tan important per a la població local com per al turisme.

El projecte ha estat desenvolupat per l’estudi d’arquitectura Feu i Godoy, que serà també qui portarà la direcció d’obra. El projecte licitat té un pressupost total de 507.645,75€ (IVA inclòs) dels quals 250.000 provenen d’un ajut PUOSC, 232.363,46€ provenen d’un ajut Pladetur (Turisme) i 25.282,29€ de fons propis de l’Ajuntament. L’actuació preveu iniciar-se a mitjan de Setembre de 2021 i el termini de l’execució previst és de 9 mesos.

Es tracta d’una reforma i millora que permetrà actualitzar el parc com a espai públic Aquesta actuació ja es va començar a gestar a partir del procés de participació “Quin Riuet volem? al 2018 i que va permetre reflexionar i plantejar tot un seguit de propostes que han marcat part de les solucions plantejades al projecte final.

Concretament les obres contemplen la creació d’una passarel·la per guanyar en accessibilitat, també la realització d’una rampa d’accés a vehicles. Un dels elements centrals és el replantejament de l’espai de jocs per a infants i espai lúdic i de salut per a gent gran. Per altra banda cal destacar la creació d’un espai de grades orientat a acollir activitats amb públic. Tanmateix el nou disseny replanteja les voreres i l’arbrat, així com part de la zona verda.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content