21è Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro

21è CONCURS LITERARI INTERCOMARCAL ANTON NAVARRO
Lliurament de premis

Diumenge 18 de desembre de 2011 a les 11:30 del migdia
Cinema-Teatre Els Til·lers de Sort (Passeig dels Til·lers, s/n – 973 621 457)

Projecció de la pel·lícula Arthur i la venjança d’en Maltazard
Entrada gratuïta

El proper diumenge, 18 de desembre, tindrà lloc al cinema-teatre Els Til·lers de Sort l’acte de lliurament de premis de la vintiunena edició del Concurs Literari Intercomarcal Anton Navarro, organitzat pels consells comarcals de l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, i el Centre de Normalització Lingüística de Lleida.

A dos quarts de dotze del migdia s’iniciarà l’acte amb el lliurament dels premis als alumnes guardonats d’entre tots els treballs presentats als diferents centres d’ensenyament de les tres comarques abans esmentades. Els centres participants han estat 20, i el nombre total de treballs que els jurats han hagut de llegir-se ha estat de 150. Seguidament es projectarà una pel·lícula en català: Arthur i la venjança d’en Maltazard. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Organitzat pels Serveis Comarcal de Català del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i el Consell Comarcal del Pallars Jussà
Col·laboren: Ajuntament de SortParc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant MauriciInstitut d’Estudis Ilerdencs – La Caixa

Arthur i la venjança d’en Maltazard [+info] L’Arthur està contentíssim perquè ha arribat el final del desè cicle de la lluna i això significa que finalment podrà tornar a la terra dels Minimoys i retrobar-se amb Selènia.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top