Vetllada Literària: “S’ha acabat”

VETLLADES LITERÀRIES
DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA
Trobada del Club de Lectura
amb Maite Moreno, escriptora

Dissabte 23 de novembre, a les 6 de la tarda (18.00h)
a la Biblioteca Pública de Sort
Av. Diputació, 20 (com arribar)

Les Vetllades Literàries són les trobades del Club de Lectura de la Biblioteca Pública de Sort en un ambient distès i desenfadat per a compartir opinions i valoracions al respecte dels títols que els/les integrants del Club han triat amb anterioritat.

La participació en el Club de Lectura és lliure i gratuïta, tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la Biblioteca per sol·licitar el llibre en préstec o la descàrrega electrònica gratuïta del servei eBiblio del títol a comentar o bé participar a la Vetllada Literària sense cap més compromis.

El llibre d’octubre – “S’ha acabat”

  • Novel·la guanyadora del IX Premi Literari Delta 2017-2018

Quan la Roser es mor, a la Mònica, la seva millor amiga, l’envaeixen els records. Evoca el dia que es van conèixer, a la dècada dels setanta, i vivències més recents. La família de la Roser li demana que avisi la colla d’amics, i ella inicia una cadena telefònica per comunicar la notícia. Junts continuen recordant i preparen els parlaments per a la cerimònia. La novel·la transcorre entre Sant Boi i Cornellà en tres dies i mig, de dijous a diumenge, en plena campanya electoral de les darreres municipals.

L’autora – Maite Moreno

Maite Moreno va néixer a Barcelona i viu a Sant Boi. Ha treballat de mestra fins que es va jubilar. S’ha acabat és la seva primera novel·la. Abans havia escrit contes.

Organitza: Biblioteca Pública de Sort
Amb el suport del Departament de Cultura / Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona / Consell Comarcal del Baix Llobregat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content