Vetllada Literària: “S’ha acabat”

VETLLADES LITERÀRIES
DE LA BIBLIOTECA PÚBLICA
Trobada del Club de Lectura
amb Maite Moreno, escriptora

Dissabte 23 de novembre, a les 6 de la tarda (18.00h)
a la Biblioteca Pública de Sort
Av. Diputació, 20 (com arribar)

Les Vetllades Literàries són les trobades del Club de Lectura de la Biblioteca Pública de Sort en un ambient distès i desenfadat per a compartir opinions i valoracions al respecte dels títols que els/les integrants del Club han triat amb anterioritat.

La participació en el Club de Lectura és lliure i gratuïta, tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a la Biblioteca per sol·licitar el llibre en préstec o la descàrrega electrònica gratuïta del servei eBiblio del títol a comentar o bé participar a la Vetllada Literària sense cap més compromis.

El llibre d’octubre – “S’ha acabat”

  • Novel·la guanyadora del IX Premi Literari Delta 2017-2018

Quan la Roser es mor, a la Mònica, la seva millor amiga, l’envaeixen els records. Evoca el dia que es van conèixer, a la dècada dels setanta, i vivències més recents. La família de la Roser li demana que avisi la colla d’amics, i ella inicia una cadena telefònica per comunicar la notícia. Junts continuen recordant i preparen els parlaments per a la cerimònia. La novel·la transcorre entre Sant Boi i Cornellà en tres dies i mig, de dijous a diumenge, en plena campanya electoral de les darreres municipals.

L’autora – Maite Moreno

Maite Moreno va néixer a Barcelona i viu a Sant Boi. Ha treballat de mestra fins que es va jubilar. S’ha acabat és la seva primera novel·la. Abans havia escrit contes.

Organitza: Biblioteca Pública de Sort
Amb el suport del Departament de Cultura / Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona / Consell Comarcal del Baix Llobregat

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content