Sondeig de participació Casal municipal i Campus Explora de Sort, per l’estiu 2020

Davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, des de l’Àrea d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sort, hem preparat un document per les famílies amb el Pla d’actuació i les mesures preventives generals que caldrà adoptar al Casal municipal i Campus Explora Sort aquest estiu, seguint les recomanacions que ha marcat la Generalitat de Catalunya en quant a l’organització d’activitats de lleure.

Aquest document és orientatiu i genèric ja que tant la DG de Joventut com el Departament de Salut, encara no ha creat ni validat els protocols específics per a poder realitzar les diferents activitats de lleure, tenint en compte que per dur-les a terme caldrà que estem en la Fase 3 de la desescalada.

*IMPORTANT: És necessari llegir el document abans de procedir amb la preinscripció al Casal i Campus!

Sondeig a través de formulari online

En primer lloc, s’ha vist necessari realitzar un sondeig de participació que permeti ajustar la proposta de Casal municipal i Campus Explora a la demanda de les famílies. Per aquest motiu s’ha creat un formulari de preinscripció per preveure quantes famílies estan disposades a inscriure els seus fills/es, malgrat i les mesures de prevenció i seguretat que s’hauran d’aplicar enguany.

Aquesta reserva de plaça o pre-inscripció, no comporta l’abonament de cap import fins que la DG de Joventut i el Departament de Salut no validi els protocols específics de cada activitat que caldrà seguir al Casal i Campus.

Aplicació i viabilitat al Casal municipal i Campus Explora

Per tal de tirar endavant el Casal d’estiu i Campus Explora necessitem comptar amb la confiança de les famílies i entendre junts la nova situació de risc. De manera que un cop disposem d’aquests protocols de la Generalitat, valorarem la seva aplicació i viabilitat real al Casal municipal i Campus Explora de Sort, tenint en compte que aplicar certes mesures preventives en certes franges d’edat serà molt difícil i complicat, tant pels infants com per l’equip de monitors/es.

Preinscripció oficial

Un cop tinguem els resultats del sondeig de participació i els protocols específics de la Generalitat, s’obrirà el procés de preinscripció oficial on haureu d’aportar la documentació requerida per a preinscriure el vostre fill/a al Casal d’estiu o Campus. Es valoraran les sol·licituds i es procedirà a notificar aquells admesos i aquells que no, i s’informarà sobre la forma de pagament, per tal de formalitzar la inscripció.
Per últim, les famílies hauran de signar un Document de Declaració Responsable de la Covid19,document imprescindible sense el qual l’infant no podrà participar a les activitats de lleure d’aquest estiu.

Gracies per la vostra comprensió! Us mantindrem informats!


Àrea d’Esports i Joventut
– Per qualsevol dubte contactar amb esports@sort.cat o casaxorret@sort.cat
– Més info sobre les activitats de lleure per aquest estiu a: https://covid19.pallarssobira.cat/informat/estiu

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines