Retransmissió de misses de Setmana Santa

Missatge de la Parròquia de Sant Feliu als feligressos

Benvolguts @s veïns i veïnes de Sort i altres pobles del Pallars, amb el vostre permís he creat una llista de difusió per poder saludar-vos de cara a les celebracions de Setmana Santa que aquest any per motiu de l’emergència sanitària viurem des de casa.

Tots, des de la nostra situació concreta intentem trobar sentit a aquesta realitat que ens aclapara d’una o altra manera.

Com a creient i pastor de l’església prego a Déu per tots vosaltres perquè pugueu assumir de la millor manera aquests dies de prova. Que l’Esperit ens il·lumini per a ser solidaris i creatius de cara a la situació actual. Compteu amb el meu afecte sincer, la meva pregària i el meu ajut, si en res us pogués ajudar.

A continuació trobareu els horaris de les celebracions que el nostre bisbe Joan Enric presidirà des de la Catedral i podrem seguir a través de Pirineus TV o el canal Youtube del Bisbat d’Urgell.

Jo en comunió amb el bisbe i tots vosaltres m’uniré a les celebracions des de l’església parroquial de Sort a la mateixa hora. Celebraré sol amb el ritus simplificat tal i com ens han indicat des del Vaticà.

Agraeixo la bona acollida d’aquesta missatge, i si més no, feu-ne difusió a aquells a qui pugui interessar.

Units des de la pregària i la solidaritat.

Vostre servidor,

Mn Joan Pau

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content