Setmana de la Natura

VIU LA TERRA AMB LA SETMANA DE LA NATURA!

Bones festes i millor 2010!

Contacontes i berenar a les Nou Fonts
ctra. Sort – La Bastida
Dissabte 4 de juny a les 6 de la tarda
si fes mal temps als porxos del c/Major

+info www.setmananatura.cat

Què és La Setmana de la Natura?

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Enguany té lloc entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 i promou l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

Aquestes activitats s’adrecen a tothom, grans i xics, perquè tots podem actuar per la natura. Durant la setmana hi haurà activitats per als més joves i fins als més grans.

Recuperem 50 fonts!

Logo_fonts_gran-300x163Enguany, la Setmana de la Natura vol fer especial èmfasi en les fonts, aquests petits ecosistemes d’aigua dolça que formen part del patrimoni cultural i natural local i que, sovint, agrupen les persones al seu voltant. Les fonts són punts del territori on l’aigua subterrània brolla i surt a l’exterior, des de terra o entre les roques, i poden ser temporals o permanents.

Les fonts, com a punt d’aigua, constitueixen un ecosistema viu! Amb una fauna, una flora i un paisatge associat. I tot sovint, un punt de trobada cultural i social important!

Qui organitza la Setmana de la Natura?

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Sort.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content