Setmana de la Natura

VIU LA TERRA AMB LA SETMANA DE LA NATURA!

Bones festes i millor 2010!

Contacontes i berenar a les Nou Fonts
ctra. Sort – La Bastida
Dissabte 4 de juny a les 6 de la tarda
si fes mal temps als porxos del c/Major

+info www.setmananatura.cat

Què és La Setmana de la Natura?

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

Enguany té lloc entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 i promou l’organització d’activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.

Aquestes activitats s’adrecen a tothom, grans i xics, perquè tots podem actuar per la natura. Durant la setmana hi haurà activitats per als més joves i fins als més grans.

Recuperem 50 fonts!

Logo_fonts_gran-300x163Enguany, la Setmana de la Natura vol fer especial èmfasi en les fonts, aquests petits ecosistemes d’aigua dolça que formen part del patrimoni cultural i natural local i que, sovint, agrupen les persones al seu voltant. Les fonts són punts del territori on l’aigua subterrània brolla i surt a l’exterior, des de terra o entre les roques, i poden ser temporals o permanents.

Les fonts, com a punt d’aigua, constitueixen un ecosistema viu! Amb una fauna, una flora i un paisatge associat. I tot sovint, un punt de trobada cultural i social important!

Qui organitza la Setmana de la Natura?

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT). La XVAC i la XCT són dues xarxes d’entitats sense ànim de lucre i de referència en el món de la conservació de la natura i del voluntariat ambiental a Catalunya, i compten amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social “la Caixa” i l’Ajuntament de Sort.

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content