Recital de poesia del XXVI Seminari de Traducció Poètica

En el marc del XXVI Seminari de Traducció Poètica organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes i el Centre d’Art i Natura us conviden a la

LECTURA PÚBLICA DE POESIA

Amb els poetes convidats de llengua occitana Xavi Gutiérrez i Rodin Kaufmann
I la participació dels poetes Azucena Moya · August Bover · Ivette Nadal · Antoni Rossell · Joan Carles Ortega · Xavier Serrahima
Divendres 21 de juny, a 2/4 de 8 de la tarda (19.30h)
a la Sala de Plens de l’Ajuntament
c/ Carles Pol i Aleu, 13 (com arribar)

La retransmissió es podrà seguir en viu pel canal Youtube de l’Ajuntament

XXVI SEMINARI DE TRADUCCIÓ POÈTICA A FARRERA

El Seminari de Traducció Poètica a Farrera arriba enguany a la 26a edició, que tindrà lloc entre el 18 i el 22 de juny i hi participaran els poetes convidats de llengua occitana Xavi Gutiérrez i Rodin Kaufmann, de qui es traduirà obra seva al català. D’aquesta manera la Institució de les Lletres Catalanes s’afegeix a la commemoració del desè aniversari de la mort de l’intel·lectual i poeta Robèrt Lafont que impulsa la Direcció General de Política Lingüística.

La resta de participants del seminari són els poetes Azucena Moya, August Bover, Ivette Nadal, Antoni Rossell, Joan Carles Ortega i Xavier Serrahima; els traductor són Manèl Zabala i Montse Pedarròs. El grup estarà acompanyat per Francesc Parcerisas i Xavier Montoliu (ILC).

El Seminari es desenvoluparà al Centre d’Art i Natura de Farrera de Pallars, que ha acollit totes les edicions anteriors d’aquest seminari iniciat l’any 1998. D’aleshores hi han participat poetes escocesos, hebreus, bretons, italians, àrabs, quebequesos, portuguesos, hongaresos, grecs, polonesos, neerlandesos, romanesos, asturians, alemanys, armenys, suecs, búlgars, croats, francesos, serbis, sards, russos, bascos i, la tardor de 2018, quan es va celebrar la 25a edició, amb poetes de llengua castellana.

+info Institució de les Lletres Catalanes

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content