Novetats Juliol 2011 de la Biblioteca Pública

Donem la benvinguda a l’estiu amb un lot de 57 novetats, que es desglossen de la següent manera: 15 ítems a la secció de coneixements, 4 ítems a la secció infantil i juvenil, 15 ítems a la secció de narrativa, 15 ítems a la secció de pel·lícules en format DVD i 8 ítems a la col·lecció local; recordeu que podeu consultar ressenyes completes d’aquestes novetats a la pàgina web de la Biblioteca Pública de Sort, d’actualització diària. Com és habitual, recordem que aquesta oferta cultural gratuïta és fruit de l’esforç conjunt de l’Ajuntament de Sort i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Lleida i l’Obra Social “la Caixa”.

Entre altres títols destacats d’aquest lot de novetats, podeu emportar-vos en préstec el darrer llibre de cuina d’Ada Parellada (Com a casa) o un llibre molt útil per als nous pares (Llantos y rabietas, d’Aletha J. Solter), així com els documentals de la sèrie Imperios (Aníbal, el peor enemigo de Roma; La verdadera historia de Alejandro el Magno i La última batalla de los 300). Pel que fa a la secció infantil, destaquem una novetat de Tea Stilton (Un bon embolic a Nova York), i entre les novel·les de darrera actualitat trobareu obres de Paul Auster (Sunset Park), John Connolly (Els amants) o l’obra magna de Thomas Pynchon (Contraluz).

D’altra banda, i pel que fa als films, incorporem nous títols de cinema independent espanyol (La vida secreta de las palabras, d’Isabel Coixet, i Petit indi, de Marc Recha) i europeu (El perfume, de Tom Tykwer, i La joven de la perla, de Peter Webber), així com un clàssic entre els clàssics, Lo que el viento se llevó, de David O. Selznick. Finalment, i pel que fa a la col·lecció local, destacarem el documental Valadredo, d’Oriol Riart, i la darrera obra de Núria Garcia Quera, A dalt de la duna roja, que presentarem el dissabte 13 d’agost, a les 7 de la tarda; properament us farem arribar més informació al respecte.

Podeu consultar tots aquests títols i molts més al nou butlletí de novetats, tot recordant-vos que clicant als enllaços +info de cadascuna de les referències accedireu a la ressenya completa del llibre o pel·lícula, amb continguts addicionals com enllaços que us portaran a la web de l’editor, des d’on podreu descarregar continguts o compartir-los a les xarxes socials. Amb aquestes, la pàgina web de la Biblioteca Pública recull ja més de 2.500 ressenyes de llibres i vídeos, amb actualització pràcticament diària. Al seu torn, la Biblioteca Pública us ofereix també el recull de premsa en línia SORT ACTUAL, amb un arxiu que ja arriba a les 3.700 notícies.

I també com sempre, ens posem a la vostra disposició per atendre les consultes i suggerències que ens vulgueu fer arribar a la nostra bústia de correu-e. Recordeu que el nostre horari d’obertura és de dilluns a divendres de 5 a 9 de la tarda, i també els dimarts de 10 del matí a 2 del migdia, i que si ens visiteu podeu gaudir, entre d’altres serveis, de mitja dotzena de títols de premsa diària, gairebé un centenar de revistes (cada dia quiosc virtual a la pàgina web amb les novetats), connexió wi-fi gratuïta, accès a un fons bibliogràfic amb més de 10.500 referències, petició de fons a d’altres biblioteques amb el servei de préstec interbibliotecari i un llarg etcètera. Us hi esperem!

Guia de Lectura – Novetats Juliol 2011


0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top