Moto-Pirinaic’s 2018

MOTO-PIRINAIC’S 2018 T’ho perdràs?

És la concentració de motos, 100% benèfica amb AFANOC (Associació d’Amics i Familiars de Nens Oncològics de Catalunya), més gran dels Pirineus i referència a Catalunya, organitzada per l’Associació Moto Events Solidaris amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort.

L’esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 3 de juny a Sort i comptarà amb un programa d’actes molt complet!

Les inscripcions ja estan obertes a través de la web de l’esdeveniment

www.motopirinaics.com

Moto-Pirinaic’s engloba valors com el compromís, la transparència i l’amistat, però, sobretot, la solidaritat. Aquests valors són els que fan que, dia rere dia, es lluiti per l’objectiu final: fer que els nens de l’Associació AFANOC, destinada a cobrir les necessitats dels nens i familiars de malalts de càncer de les terres de Lleida, puguin tenir més recursos i millorar així la seva qualitat de vida.

El món de les dues rodes s’unirà a Sort (Pallars Sobirà), al cor dels Pirineus catalans. Tres dies d’oci per al motard, la seva família i la seva moto.

Moto-Pirinaic’s és moto, rutes, ports, paisatge, diversió, turisme, aventura, oci, música, activitats, exhibicions i gastronomia, però, sobretot, solidaritat.

Amb Moto-Pirinaic’s podrem, junts, complir un somni. Deixa’t portar per l’emoció i col·labora-hi. T’hi esperem!

Com podem participar?

  • Si ets una empresa, entitat o institució, pots ser patrocinador de l’esdeveniment. Posa’t en contacte amb l’organització a través d’aquest correu electrònic i t’explicarem les diverses propostes: info@motoevents.org

 

+INFORMACIÓ

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top
Skip to content