Monsters

Dissabte 25 de novembre
a les 7 de la tarda
al Cinema-Teatre Els Til·lers
Entrada gratuïta!

El proper dissabte 25 de novembre tindrà lloc l’espectacle fruit de la col·laboració de Miscellaneous Productions amb un bon grapat d’alumnes del Grup de Teatre de l’Institut de Sort.

Miscellaneous Productions és una companyia d’arts escèniques de Vancouver (Canadà) que, liderada per la seva directora, Elaine Carol, està fent una estada al Centre d’Art i Natura de Farrera amb un programa d’intercanvi amb el nostre Institut.

Les activitats van començar el 2 de novembre amb una calorosa benvinguda al Centre d’Art i Natura de Farrera, com a primer contacte, i s’estan portant a terme de forma intensiva durant aquest mes. L’Elaine, juntament amb Megan, Tiffany i Sabera, les tres noies que l’acompanyen, condueixen el taller, i els nois i noies participants estan encantats! No us ho podeu perdre!

Monsters

Aquí hi ha monstres, avisaven els mapes antics als viatgers desprevinguts que s’apropaven massa a als límits de les terres conegudes, i és ben veritat que hi haurà monstres a la representació de Monsters, una obra de teatre musical transdisciplinària de Miscellaneous Productions.

Els monstres a què ens referim són aquells, reals o imaginats, que es trobaran els actors i actrius del Grup de Teatre de l’INS Hug Roger III mentre exploren el concepte dels monstres que es poden trobar en els relats culturalment diversos, històrics, pre-moderns, indígenes i tradicionals, així com els monstres futurístics de la cultura popular. Monsters integra aquestes històries amb les experiències personals dels actors i actrius d’haver acosat altres noies i noies o haver estat acosats (bullying) – els monstres amb què s’han trobat, i els monstres que troben dins d’ells mateixos.

Basada superficialment en l’obra Frankenstein de Mary ShelleyMonsters és una obra amb un fort component anti-bullying, anti-violència i anti-racisme dissenyat per nois i noies a partir de 12 anys i interpretat per actors i actrius de la mateixa franja d’edat, i que explora com i perquè una comunitat crea i dóna suport als monsters, com funciona la col·lusió i per quin motiu la gent sovint se sent atreta per individus amb personalitats agressives, intenses i sorolloses però no en són conscients de fins a quin punt poden ser perjudicials.

Miscellaneous Productions

Miscellaneous Productions és una organització no governamental sense ànim de lucre amb seu a Vancouver (Canadà) que utilitza l’art com una plataforma pel canvi social i la transformació cultural amb els joves en risc d’inadaptació social, empoderant-los perquè esdevinguin ciutadans de ple dret.

El Centre d’Art i Natura de Farrera els ha convidat a fer una residència aquest mes de novembre. Amb la directora artística de Miscellaneous Productions, Elaine Carol, hi han viatjat les joves artistes professionals Megan de León Solís Sabera Hamid, a més de Tiffany Yang, membre del repartiment de Monsters i líder juvenil.

Organitzen: Miscellaneous Productions / INS Hug Roger III / Centre d’Art i Natura de Farrera
Amb el suport de l’Ajuntament de Sort

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content