Millores de la seguretat viària

via urbana amb pas de zebra, es veu un dispositiu radar instal·lat a la banda dreta del pas de zebra

Finalitza la instal·lació de radars informatius per millorar la seguretat viària als nuclis de Montardit de Baix i Sort

Aquesta setmana ha finalitzat la instal·lació d’un total de cinc radars informatius pedagògics per millorar la seguretat viària al municipi de Sort, concretament s’han instal·lat dos a Montardit de Baix i tres a les diferents entrades al nucli urbà de Sort des de Pobla de Segur, Rialp i la Seu d’Urgell.

L’objectiu d’aquests dispositius és informar als conductors de la velocitat per tal que es minori en superar el màxim de 50 km/h permès dins el casc urbà de Sort i a la travessia urbana del nucli de Montardit de Baix.

Aquest tipus de mesures tenen sobretot la intenció de conscienciar els conductors, alertant si superen la velocitat màxima, i fer pedagogia al voltant de la responsabilitat de conduir. S’ha demostrat que ajuden a circular dins de la velocitat permesa però també corregir possibles excessos de velocitat, per la qual cosa contribueixen a pacificar i a millorar la seguretat viària, reduint la possible sinistralitat.

Els dispositius han estat instal·lats per la Demarcación de Carreteras del Estado del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (4) i el Servei Català de Trànsit (1) a petició de l’Ajuntament de Sort. A Montardit de Baix s’ha instal·lat un radar en cada sentit de la marxa; al seu torn, a Sort s’han instal·lat a les entrades des de Rialp, a l’alçada del carrer Torrent de Pietat, la Seu d’Urgell (carretera N-260) i la Pobla de Segur (carretera C-13).

Des de l’Ajuntament de Sort volem agrair la diligència i la tasca feta en la instal·lació de radars per part de la Demarcación de Carreteras del Estado i del Servei Català de Trànsit. Som conscients que cal continuar treballant per la seguretat viària a tot el municipi i així ho continuarem fent de la mà de les autoritats competents i amb la col·laboració de la població, per assegurar-nos que aquestes mesures tinguin un impacte positiu i fem entre tots i totes un municipi més segur.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines