L’Ajuntament de Sort present a FITUR

Un any i més, l’oferta turística de Sort ha estat present a FITUR a través de la marca Pallars Sobirà, sota el paraigües de Catalunya i compartint expositor amb altres destins turístics de l’Alt Pirineu; alhora, al Centre Cultural Blanquerna i fins el proper 3 de febrer, es podia visitar l’exposició 50 anys de piragüisme a la Noguera Pallaresa.

De tot plegat se n’ha fet ressó a la Fira i a diferents mitjans de comunicació on s’han destacat les novetats d’enguany:

+ L’exposició 50 anys de piragüisme a la Noguera Pallaresa, que seguirà el seu itinerari cap a altres poblacions a partir de febrer amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.
+ L’organització de la Copa del Món d’Estil Lliure al juliol.
+ L’experiència ecoturística pels escenaris literaris i televisius de Les Veus del Pamano amb el projecte Camins de novel·la.
+ Les rutes autoguiades, a peu o en BTT, de la Xarxa de Natura Local.
+ El I Congrés Internacional de Creació i Comercialització de Productes Turístics amb l’Escola d’Estudis Superiors i Universitaris Formatic Barcelona.
+ Les novetats del Museu de les Papallones de Catalunya: incorporació d’informació sobre la vespa invasora i l’exposició temporal sobre Alfred Russell Wallace i la seva teoria de l’evolució.

A més de les principals autoritats assistents, Hble. Sr. Felip Puig, Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Il·lm. Sr. Joan Reñé, President de la Diputació de Lleida, autoritats provincials i comarcals, hem rebut la visita del Sr. Manuel Fonseca, ex-president de la RFEP, acompanyat del Sr. Klaus Peyrlz, veterà austríac del piragüisme, Marta Romero, actriu (Frederica a Gran Nord) i Fran Calvo, actor, entre altres.

Adjuntem algunes imatges i restem a la vostra disposició per qualsevol informació.
Yolanda Mas Cases · turisme@sort.cat · Tel. 973 620 010

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines