JAM Pallars

JAM_Pallars_2015

El petit poble de Montardit de Baix, al Pallars Sobirà, acull aquest cap de setmana la JAM Pallars 2015, una festa que enguany arriba a la seva cinquena edició.

La JAM Pallars 2015 comença el divendres 17 de juliol amb un sopar popular, a partir de les 21:45h, i posteriorment es servirà rom cremat. Els assistents també podran gaudir dels monòlegs d’Eugenio. El plat fort arribarà dissabte dia 18 amb les actuacions musicals de KOERS i tj. phil.x DJ fi de festa.

El festival està organitzat per l’Associació de Joves de Montardit de Baix i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i dels veïns del poble, que cedeixen el seu temps i tot el material que disposen per a que el festival sigui possible.

L’objectiu del festival és el d’organitzar una festa d’estiu a Montardit de Baix i durant 2 dies, 17 i 18 de juliol, que oferirà a tothom xocolatada, cinema infantil, sopar popular, monòleg i oferta musicals per a tots els públics.

La JAM Pallars 2015 compta amb zona d’acampada gratuïta per aquells que ho desitgin. També hi haurà servei de bus, que sortirà des de Sort a les 00:30h.

L’Associació

L’AJM (Associació de Joves de Montardit de Baix) sorgeix de la iniciativa d’un grup de joves de Montardit amb la intenció d’organitzar activitats lúdiques per unir les diverses generacions i grups de joves que conviuen en el mateix poble i el Pallars Sobirà.

L’objectiu d’aquesta associació és la de transmetre els valors de la igualtat, el respecte, l’amistat, l’amor i el somriure ensenyant a compartir experiències i bons moments amb altres persones. Sota aquesta mentalitat neix el logotip del grup: “l’arbre de les mans”; sent les mans símbol de pau, convivència, energia i amistat, expressant el naixement, creixement i foment d’aquests principis en l’associació.
JAM Pallars és un festival organitzat per l’AJM (Associació de Joves de Montardit de Baix) que uneix les diferents generacions i grups de joves que conviuen en el mateix poble i el Pallars Sobirà mitjançant concerts música i altres activitats.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines