Inici d’obres a la plaça Major de Sort

Benvolguts veïns,

Zona afectada pels treballs
Zona afectada pels treballs

El motiu del meu escrit és informar-vos que durant aquesta setmana s’ha previst iniciar els treballs de remodelació de la Plaça Major.

Com heu vingut observant el paviment de rajola està força malmès, i alhora han aparegut filtracions d’aigua en els locals ubicats als baixos de la Plaça Major, és a dir l’oficina bancària i el punt d’informació municipal.

Per tant, aquesta actuació té com a objectiu resoldre aquestes deficiències i reubicar el monument a l’Associació de Sardanistes, que s’ubicarà al bancal situat davant el paller de Feliciano, atesa la consideració que es tracta d’un emplaçament més adient i que no condicionarà les activitats que es desenvolupen a la Plaça Major.

Així, l’actuació a desenvolupar en els propers dies consisteix en l’arrencada de la totalitat del paviment de rajola, la impermeabilització dels locals situats als baixos i l’execució d’un paviment de formigó imprès; en aquest sentit us informo que l’entitat bancària assumeix els costos de l’obra corresponent a la impermeabilització i pavimentació de la superfície ocupada pel local.

Es preveu que aquestes obres, que tenen per objectiu millorar la seguretat i la imatge d’un dels espais més rellevants del nostre poble, tinguin una durada d’un mes i mig aproximadament, tot esperant que ens disculpeu per les molèsties que això us pugui ocasionar.

Com sempre us animo a què ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments sobre aquesta actuació (formulari de contacte), i aprofito l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Signat: Raimon Monterde Alberich
Alcalde de Sort

Sort, 26 de setembre de 2016

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content