Inici d’obres a la plaça Major de Sort

Benvolguts veïns,

Zona afectada pels treballs
Zona afectada pels treballs

El motiu del meu escrit és informar-vos que durant aquesta setmana s’ha previst iniciar els treballs de remodelació de la Plaça Major.

Com heu vingut observant el paviment de rajola està força malmès, i alhora han aparegut filtracions d’aigua en els locals ubicats als baixos de la Plaça Major, és a dir l’oficina bancària i el punt d’informació municipal.

Per tant, aquesta actuació té com a objectiu resoldre aquestes deficiències i reubicar el monument a l’Associació de Sardanistes, que s’ubicarà al bancal situat davant el paller de Feliciano, atesa la consideració que es tracta d’un emplaçament més adient i que no condicionarà les activitats que es desenvolupen a la Plaça Major.

Així, l’actuació a desenvolupar en els propers dies consisteix en l’arrencada de la totalitat del paviment de rajola, la impermeabilització dels locals situats als baixos i l’execució d’un paviment de formigó imprès; en aquest sentit us informo que l’entitat bancària assumeix els costos de l’obra corresponent a la impermeabilització i pavimentació de la superfície ocupada pel local.

Es preveu que aquestes obres, que tenen per objectiu millorar la seguretat i la imatge d’un dels espais més rellevants del nostre poble, tinguin una durada d’un mes i mig aproximadament, tot esperant que ens disculpeu per les molèsties que això us pugui ocasionar.

Com sempre us animo a què ens feu arribar els vostres comentaris i suggeriments sobre aquesta actuació (formulari de contacte), i aprofito l’avinentesa per saludar-vos ben cordialment.

Signat: Raimon Monterde Alberich
Alcalde de Sort

Sort, 26 de setembre de 2016

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content