Informació pública

EDICTE

El Ple de l’Ajuntament de Sort, en data 19.09.2016 va acordar, entre d’altres, APROVAR INICIALMENT la modificació de l’Ordenança Municipal de circulació de Sort.

L’expedient d’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança es sotmet a informació pública durant un termini de TRENTA DIES HÀBILS a comptar de l’endemà de la última publicació d’aquest edicte (*) al Butlletí Oficial de la Província, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, el diari El Punt-Avui, al Tauler d’edictes de la Casa Consistorial i al Tauler d’edictes de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Sort perquè les persones interessades puguin examinar l’expedient a la Secretaria de l’Ajuntament de Sort (de dilluns a divendres, de les 10:00 a les 14:00 hores), i formular les al·legacions, reclamacions i suggeriments que estimin oportuns.

En el supòsit que es presentin reclamacions o al·legacions, aquestes hauran de ser resoltes pel Ple de l’Ajuntament. En cas contrari, les modificacions de referència estaran aprovades definitivament, sense necessitat de nou acord.

Sort, 20 de setembre de 2016

Signat: L’Alcalde
Sr. Raimon Monterde Alberich

ENLLAÇOS

  • Consulta text modificació ordenança (pdf)
  • Publicació amb caràcter oficial al tauler electrònic de l’Ajuntament (e-tauler)

NOTA – L’última publicació ha tingut lloc al DOGC de data 03/10/2016, el termini d’al·legacions finalitza doncs en data 16 de novembre

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Ves al contingut
Aneu a la barra d'eines