Fira Internacional del Ferro als Pirineus

FORJA VIVA A BOSCOS DE FERRO
Vall Ferrera – Alins – 8, 9, 10 juliol 2011

Demostracions de Forja, Rutes i Visites guiades, Exposicions
Experiments metal·lúrgics, Tallers, Conferències, Concerts, Fira artesana
Consulteu el programa complet d’activitats [www]

Forjador@s i moltes altres persones, es reuniran a la Vall Ferrera per conèixer d’aprop els secrets ancestrals que acompanyen el treball del ferro i per fer de l’actualitat del món de la forja, una gran celebració.
Boscos de Ferro és un projecte que neix amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament social i econòmic de la Vall Ferrera, a partir de la posada en valor del seu importantíssim patrimoni cultural, vinculat amb la tradició siderúrgica de la vall, i que es remunta a quasi 2.000 anys d’antiguitat. El projecte es fonamenta en l’àmbit de la recerca i el coneixement, com a motor i base per avançar en les seves línies estratègiques de futur. Amb aquesta proposta es comença a materialitzar un anhel històric de la gent de la Vall Ferrera, i de moltes altres persones i entitats que des de fa anys s’han interessat per la riquesa patrimonial d’aquest salvatge racó de Catalunya.
Forja Viva és un Festival de forja de caire internacional, que va néixer l’any 2009 a Barcelona amb la intenció d’agrupar a professionals  i estudiosos del món de la forja i acostar-los al gran públic. Enguany, la trobada es trasllada a la Vall Ferrera per donar suport a aquest projecte de desenvolupament local que té el ferro com a denominador comú.

+info www.tallerdeforja.nethttp://boscosdeferro.blogspot.com

Organitzen: Ajuntament d’Alins – EMD d’Araós – EMD d’Àreu – EMD d’Ainet de Besan – Associació Cultural d’Alins – Associació de Forjadors de Catalunya – Associació pel Patrimoni de la Vall Ferrera – PirineuArt – Ecomuseu de les Valls d’Àneu – Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí – Tallerdeforja.net – Parc Natural de l’Alt Pirineu – Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content