Suspesa oficialment la Festa Major de Sort 2020

Escut Ajuntament de Sort

Malauradament, la crisi sanitària generada per la pandèmia de la COVID-19 i davant el context dels recents brots, han obligat a l’Ajuntament de Sort a prendre la decisió de suspendre tots els actes previstos de la Festa Major d’enguany, programada pels dies 31 de juliol, 1 i 2 d’agost de 2020.

A continuació es transcriu el comunicat oficial de l’Equip de govern, on s’explica els motius d’aquesta decisió:

Benvolguts/des,

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos que l’Ajuntament de Sort, davant la incertesa que suposa l’evolució de la pandèmia de la Covid19 i les seves derivades,  malauradament, ha decidit suspendre la Festa Major de Sort 2020 programada pels dies 31 de juliol, 1 i 2 d’agost; així com tots els actes previstos relacionats amb la Festa Major com la  Fira d’artesania i proximitat.

Malgrat i haver treballat prèviament amb un format alternatiu de Festa Major i Fira, adaptat als protocols Covid19, s’ha cregut convenient no tirar endavant cap acte per la impossibilitat de garantir la seguretat de la ciutadania, tenint en compte les mesures de seguretat i la reducció d’aforaments que ens acompanyen aquest estiu.

Ha estat una decisió molt difícil de prendre, però s’ha pres de forma consensuada amb les diverses entitats del territori que regularment col·laboren en l’organització de la Festa Major de Sort (Comissió de Festes, Departament de Salut i Seguretat ciutadana).

Des de l’equip de govern, agraïm la dedicació de totes les entitats i persones a títol individual que ens han donat suport des del principi (entitats i associacions culturals, artistes, artesans, departaments de Salut i Seguretat.., entre d’altres) i esperem que el conjunt dels nostres veïns i veïnes comprenguin que la decisió ha estat la de prevaldre el benestar de tota la ciutadania.

El departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sort es posarà a treballar, per a que l’estiu vinent, Sort pugui gaudir d’una Festa Major com es mereix.

Gràcies per la vostra comprensió,

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sort

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content