Es busquen actors per la Festa del Setge d’Olp

CRIDA DE LA COMISSIÓ DE TEATRE DE L’AAVV D’OLP

Hola a tothom.

Després de gairebé un any treballant per les IV Festes del Setge d’Olp, de trobar que fossin més participatives amb la nostra incorporació als Tallers de la Festa,  després d’haver treballat als Tallers de vestuari i d’estendards, després d’haver posat en marxa el Taller de dansa i després de tenir llest el guió de l’obra de teatre titulat Després del Setge d’Olp amb totes les vicissituds dels olpins fugitius resulta que ara tenim un greu problema.

Els dies 30 i 31 de maig va pujar a Olp el director d’aquest any, Jean Louis Roqueplan, i ens vàrem trobar amb la sorpresa que ens han fallat dos actors homes i ara no som capaços de trobar ningú més. El teatre de les Festes del Setge d’Olp està en greu perill si no trobem 2 voluntaris que tinguin il·lusió per deixar-se dirigir, estudiar una miqueta i perdre o gaudir uns caps de setmana de juny i juliol i les vetlles del 15 d’agost.

El proper dissabte 11 de juny ens trobem novament a les 11 del matí a l’estudi d’Olp, si algú vol descobrir una nova vocació o bé sap d’algú que li pugui interessar l’esperem amb els braços oberts. Tindrà el nostre acolliment i el nostre suport.

Signat: Josep de Moner Canut [correu-e] Comissió de Teatre de l’AAVV d’Olp

+info – Tallers per a la Festa: Ambientació medieval dels carrers d’Olp
Imatge per cortesia d’Ignasi Casellas, de Casa Sabrià d’Olp

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top