Curs de dansa Train & Play

TRAIN & PLAY
INTENSIU DE DANSA CONTEMPORÀNIA AMB ACROBÀCIES I VERTICALS

L’Associació Ntlades, conjuntament amb Roseta Plasencia, professional de la dansa, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort, organitzen un curs intensiu de dansa contemporània amb nocions d’acrobàcia i verticals.

Dies: dissabte 28 – diumenge 29 gener 2017
Horari: de 10 del matí a 2 del migdia (total: 8 hores)
Lloc: Pavelló d’Esports Els Til·lers
Preu: 60 €
Places limitades!

Per tal de formalitzar la inscripció i reservar la plaça envieu un e-mail (ntlades@gmail.com) amb comprovant de paga i senyal de 20 € o bé l’import total del curs. El pagament es realitzarà al compte de Ntlades:

CaixaBank ES20-2100-3618-7021-0036-9899
Concepte: El vostre nom i cognom, curs Train & Play

Més informació
https://www.facebook.com/roseta.plasencia/

El curs Train & Play és un intensiu de dansa contemporània amb incursions en les acrobàcies i verticals. Contempla un fort entrenament físic, material de moviment molt dinàmic, centrat en el treball de terra, moviments cap avall, acrobàcies petites i accessibles, verticals, impro, ritme, musicalitat i qualitats.
La classe contindrà un calentament fort amb exercicis de preparació física i improvisacions col·lectives, seguit de treball d’impro individual i per parelles. Tot seguit es començarà amb el material coreogràfic des d’espirals, terra, parades de cap, variacions de tombarelles laterals, pins, salts i trucs, tot plegat treballat dins de petites seqüències de moviment fins arribar a frases més llargues i la coreografia final.
El treball es centrarà en la relació amb el terra, les entrades i sortides, recepcions, suavitat i integració de les petites acrobàcies en les sequències de moviment… La fluidesa en els canvis de pla, la combinació de qualitats i com fer nostre el material aliè.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/3AEzwtqWg7I”] [youtube_sc url=”https://youtu.be/L9FZD5yJ8ig”] [youtube_sc url=”https://youtu.be/Osfzse-Q5jg”]

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content