Curs de dansa Train & Play

TRAIN & PLAY
INTENSIU DE DANSA CONTEMPORÀNIA AMB ACROBÀCIES I VERTICALS

L’Associació Ntlades, conjuntament amb Roseta Plasencia, professional de la dansa, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sort, organitzen un curs intensiu de dansa contemporània amb nocions d’acrobàcia i verticals.

Dies: dissabte 28 – diumenge 29 gener 2017
Horari: de 10 del matí a 2 del migdia (total: 8 hores)
Lloc: Pavelló d’Esports Els Til·lers
Preu: 60 €
Places limitades!

Per tal de formalitzar la inscripció i reservar la plaça envieu un e-mail (ntlades@gmail.com) amb comprovant de paga i senyal de 20 € o bé l’import total del curs. El pagament es realitzarà al compte de Ntlades:

CaixaBank ES20-2100-3618-7021-0036-9899
Concepte: El vostre nom i cognom, curs Train & Play

Més informació
https://www.facebook.com/roseta.plasencia/

El curs Train & Play és un intensiu de dansa contemporània amb incursions en les acrobàcies i verticals. Contempla un fort entrenament físic, material de moviment molt dinàmic, centrat en el treball de terra, moviments cap avall, acrobàcies petites i accessibles, verticals, impro, ritme, musicalitat i qualitats.
La classe contindrà un calentament fort amb exercicis de preparació física i improvisacions col·lectives, seguit de treball d’impro individual i per parelles. Tot seguit es començarà amb el material coreogràfic des d’espirals, terra, parades de cap, variacions de tombarelles laterals, pins, salts i trucs, tot plegat treballat dins de petites seqüències de moviment fins arribar a frases més llargues i la coreografia final.
El treball es centrarà en la relació amb el terra, les entrades i sortides, recepcions, suavitat i integració de les petites acrobàcies en les sequències de moviment… La fluidesa en els canvis de pla, la combinació de qualitats i com fer nostre el material aliè.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/3AEzwtqWg7I”] [youtube_sc url=”https://youtu.be/L9FZD5yJ8ig”] [youtube_sc url=”https://youtu.be/Osfzse-Q5jg”]

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content