Contracte en pràctiques de Garantia Juvenil

OFERTA LABORAL: Busquem 1 jove per a treballar a l’Ajuntament de Sort en contracte de pràctiques remunerades

garantia-juvenil6 mesos de pràctiques remunerades a iniciar el 15/11/2016 a l’Ajuntament de Sort

Jornada completa –
sou d’11.000 euros/bruts en total

Requisits

• Estar inscrit a Garantia Juvenil (encara hi ets a temps, adreçat a l’Oficina Jove!!)
• Has de tenir entre 16 i 29 anys i no estar treballant ni estudiant
• Estar inscrit a l’Oficina de Treball com a demandant d’ocupació
• Tenir alguna de les titulacions següents: titulació universitària, grau mig o superior, o certificat de professionalitat

L’àmbit en el qual busquem el/la jove és el següent:
Servei d’administració i secretaria: desenvolupant tasques administratives, comunicació i correu, difusió d’informacions, atenció telefònica, registre i arxiu de documentació, gestió de documentació als expedients, redacció de documents, informes, suport tècnic, logístic i administratiu en diferents àrees, etc.

És requisit indispensable que les persones tinguin estudis relacionats amb la tasca laboral a desenvolupar i es valorarà que tingui estudis complementaris en llenguatge jurídic, atenció al públic, comptabilitat, informàtica, xarxes socials i comunicació, etc. Si tens dubtes pots fer-nos la consulta.

Les persones interessades podeu adreçar-vos a l’Ajuntament de Sort en horari d’oficines (de 10 a 14h Tel. 973 620 010) fins l’11 de novembre.

I si encara no esteu inscrits a la Garantia Juvenil, podeu passar per l’Oficina Jove del Pallars Sobirà a Casa Xorret (C. Dr. Pol i Aleu, 5 de Sort – Tel. 973 620 999 / 638 723 950)

És una iniciativa de l’Ajuntament de Sort
amb el suport de Generalitat de Catalunya / Servei d’Ocupació de Catalunya / Servicio Público de Empleo Estatal / Fons Social Europeu (Iniciativa d’Ocupació Juvenil)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top