Cicle Gaudí de Cinema Català: “Les distàncies”

L’Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per a l’adhesió al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, que ens permetrà projectar novetats de cinema català a un preu inferior a les sales comercials cada tercer diumenge de mes a les 18.30h

El Cicle Gaudí té per objectiu crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials, i a més vol donar visibilitat al talent i l’autoria catalana.

+ Preu estàndar: 4,5 €
+ Preu reduït: 3 € (jubilats, Carnet Jove i altres)
+ Promocions 2×1 (carnet subscriptor La Vanguardia / Segre i altres)

Vine al Cicle Gaudí d’aquest mes de desembre i et podràs endur 200.000 €! La projecció de Les distàncies serà el diumenge 23 de desembre, a 2/4 de 7 de la tarda. Guarda la teva entrada i participa al concurs per guanyar un bitllet de La Grossa de Cap d’Any. Et deixaràs perdre la possiblitat de guanyar 200.000 €?

La pel·lícula de desembre – Les distàncies

Data: diumenge 23 de desembre
Hora: 2/4 de 7 del vespre (18.30h)
Lloc: Cinema-Teatre Els Til·lers
Film: Les distàncies

Un film d’Elena Trapé ||
2018 || 100 min. || Qualificació: tots els públics

La història

L’Olivia, l’Eloy, el Guille i l’Anna viatgen a Berlín per visitar per sorpresa el seu amic Comas que fa 35 anys. Ell no els rep com esperaven i durant el cap de setmana les seves contradiccions afloren i l’amistat es posa a prova.

Junts descobriran que el temps i la distància poden canviar-ho tot.

+ info web Cicle Gaudí

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top