Cavalcada de Reis 2011

Una pluja gèlida ha coincidit amb l’inici de la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient pel centre de la vila de Sort; tanmateix, aquest contratemps no ha suposat un entrebanc considerable per una activitat festiva marcada per la continuïtat respecte a anteriors edicions i que ha arroplegat a la Plaça Major del poble més d’un miler de persones arribades de tots els racons del municipi, a més dels turistes que estan aprofitant a les pistes d’esquí els darrers dies de les festes nadalenques.

Així, tocades les 5 de la tarda els Reis d’Orient han arribat en primer lloc a la Residència de Gent Gran Serafí Casanoves, on han pogut compartir impressions amb els residents i el personal del centre. A les 6 de la tarda arribava el camarlenc a la Plaça Major per recollir les cartes dels nens i nenes que ja s’hi acostaven, i poc després de dos quarts de set començava la cavalcada de Ses Majestats.

Enguany la impressionant carrossa reial ha recorregut els carrers del centre del poble (Av. Comtes del Pallars, Av. Generalitat i Carles Pol i Aleu); arribats al carrer Major, han continuat el camí a peu, amenitzats per la xaranga dels Xafarostolls, fins arribar a l’Església de Sant Feliu, on s’ha dut a terme la tradicional adoració del nen Jesús. Tot seguit, els reis i els seus patges han rebut les peticions de tots aquells que s’han acostat als trons reials i han acabat deixant la vila de Sort per visitar els nuclis enlairats del municipi, com ara Altron, Sorre, Llessui i Pujalt, on els esperen famílies que no han pogut baixar a Sort.

L’Ajuntament de Sort, en nom de Ses Majestats Reials, agraeix la col·laboració de les següents empreses, entitats i particulars del municipi, sense els quals no hauria estat possible aquest esdeveniment popular, així com al personal tècnic i de serveis de l’Ajuntament: Parc de Bombers de Sort – Anna Juanmartí i Alba Rovira en representació de la Comissió de Festes – Xaranga Xafarostolls – Fusteria Les Vernedes – Transports i Excavacions Lluís-Lladós – Xavier Jubany – Carles Vives – Ramon Alert – Montserrat Pascuet (Rock-Dur) – Ferreteria l’Orri – Saorte Sports – Jordi Solé (La Borrufa) – Eva Lluvich – Josep Balagueró – Pere Cots – Carles Agulló – Felip Ticó – Museu de les Papallones de Pujalt

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content