Càsting “Muntanyes de ningú”

A travès d’una història de ficció basada en una llegenda dels Pirineus catalans, vivim la transhumància vista des de la mirada d’uns nens que habiten en un present, on aquesta tradició ja forma part del passat oblidat. Un present en què les muntanyes són de ningú.

A qui busquem?

A un nen i una nena entre 9 i 12 anys

A un home entre 45 i 60 anys

Com inscriure’t?

Enviar e-mail a muntanyesdeningu@gmail.com

Incloure aquesta info: data de naixement / població / centre educatiu / breu presentació personal / telèfon / correu electrònic / 2 o 3 fotografies

Data límit

L’últim dia per enviar l’e-mail serà el 24 de gener de 2019. El càsting tindrà lloc a l’Ajuntament de Sort. En cas de ser seleccionats, rebreu més informació de les dates i els horaris.

Sinopsi

La pel·lícula, que explora els límits entre el documental i la ficció, ens situa en una realitat imminent en què la figura del transhumant ha quedat relegada al passat, convertint-se així ene l personatge d’una llegenda que ronda pels carrers del poble de Llessui.

És a partir d’aquesta llegenda, que els nens del poble es proposen el repte d’anar fins a les pistes d’esquí abandonades, el lloc on els pastors s’aturaven per passar la nit. Quan els nens es veuen atrapats per la foscor del lloc, aquest espai es converteix en un lloc fantasmagòric i el so del vent fa dubtar de tot el que els envolta. Fins i tot els sembla que el vent ha portat amb ell el so dels esquellots de milers d’ovelles.

Només els nens veuen els passos dels últims transhumants

Més informació / muntanyesdeningu@gmail.com / Instagram @muntanyesdeningu

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Back to top
Skip to content