Aires del Montseny

Aires del MontsenyConcert-ball amb l’orquestra
Aires del Montseny

Recreació de les festes majors dels anys 50
Diumenge 10 d’agost a 2/4 de 8 de la tarda
A la placeta de Seurí
Activitat gratuïta i per a tots els públics

La Comissió de Festes de Seurí i l’Ajuntament de Sort us convidem a gaudir de l’actuació d’un grup d’11 joves músics que rememoren les festes majors dels anys 50. El concert és gratuït i és una molt bona oportunitat per escoltar bona música, sobretot per la gent que era jove en aquella època.

Qui som Aires del Montseny?

Som nostàlgics, ho reconeixem. Ens emocionem quan veiem una parell d’avis ballant un pasdoble o un fox, i sí, no podem evitar imaginar-nos-els de joves, lluint vestits plens de coloraines, amb els ulls il·luminats i la ment fixada en aquell noi o aquella noia amb qui desitgen sortir a ballar, dansant sota l’atenta mirada dels pares… i la tieta, que busca tema de conversa per comentar amb les companyes de perruqueria l’endemà… Però sobretot, no podem evitar imaginar-nos-els feliços perquè per fi ha arribat la festa major que tant esperaven, feliços perquè l’orquestra toca el vals que tant han cantat mesos enllà mentre escoltaven la ràdio, feliços perquè saben que aquest ball serà recordat durant massa temps.

Membres: Jaume de Dios (flauta travessera) · Èrik València (violí) · Carme Pons (viola) · Núria Querol (clarinet) · Ferran Cassanova (clarinet) · Lluís Simon (trompeta) · Marc Rovira (saxo alt) · Martí Doñate (saxo tenor) · Joana Voisin (trombó) · Pep Azuaga (baix elèctric) · Mickey de los Reyes (bateria)

Més informació: Facebook · Twitter

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top