2n Concurs Instagram Festa Major Sort

BASES DEL CONCURS INSTAGRAM

Guanyadors del concurs, moltes felicitats a tots!!
Guanyadors del concurs, moltes felicitats a tots!!

La Festa Major de Sort es viu al carrer i a les xarxes socials! Volem veure com viviu i veieu la festa, per això us animem a participar al Concurs de Fotografia Instagram de la Festa Major!

Feu una foto, penjeu-la amb l’etiqueta #instafmsort16 i participeu al concurs que es regirà per les bases següents:

1. Les imatges han de correspondre al període de la Festa Major d’enguany (del 29 de juliol a l’1 d’agost), tot i que es podran presentar fins el 14 d’agost.

2. Per a participar al concurs s’haurà de tenir un compte a Instagram amb un perfil públic respectant les condicions d’aquesta xarxa i penjar la fotografia amb l’etiqueta #instafmsort16

3. Cada participant podrà presentar tantes fotos com vulgui.

4. El jurat designat per l’Ajuntament de Sort i la Comissió de Festes estarà format per 2 representants de l’Ajuntament, 2 representants de la Comissió de Festes i 2 fotògrafs professionals.

5. Els premis seran els següents:

a) 1r premi: una càmera d’acció
b) 2n premi: una tauleta Android de 9″ polzades
c) 3r premi: una polsera quantificadora

6. El nom del guanyador es farà públic a Instagram (@ajuntamentsort), Twitter (@ajuntamentsort), Facebook (@ajuntamentsort) i les webs www.sort.cat i www.sortturisme.com

7. El guanyador podrà contactar amb l’Ajuntament de Sort (telèfon 973 620 010 – email info@sort.cat) per concretar la manera de recollir el premi.

8. Els drets de les imatges presentades seran sempre propietat de l’autor en copropietat amb Instagram (tal com marquen les normes d’Instagram).

9. La participació al concurs comporta l’acceptació plena de les bases i del dictamen del jurat, així com l’autorització per divulgar públicament totes les fotografies pels canals de comunicació de l’Ajuntament de Sort.

10. El veredicte del jurat és inapel·lable

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR, ESPEREM LES VOSTRES FOTOS!!

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top