Xerrada informativa de la recollida porta a porta

recollida croppedEl Pallars Sobirà innova
amb la tradició

Vols saber com funcionarà la recollida porta a porta? Vine a la xerrada informativa oberta!

Dimecres 11 de març a les 7 de la tarda
a l’Oficina Comarcal de Turisme de Sort

Telèfon d’atenció a la ciutadania:
609 028 572
+info recicla.pallarssobira.cat

Al Pallars Sobirà canviem el model de recollida selectiva dels residus, afegint a les separacions actuals de vidre, envasos lleugers, paper i cartró, la recollida selectiva de la fracció orgànica (restes de menjar).
A més, a partir d’ara, a tots els nuclis de fons de vall, incloent Sort i la resta de nuclis del municipi, començarem a recollir les nostres deixalles selectivament porta a porta, incloent la fracció orgànica.
A la resta de la comarca, es continuarà amb el sistema actual renovant contenidors i disposant de compostadors comunitaris per a l’orgànica a tots els nuclis.
L’objectiu d’aquest canvi de model és millorar els resultats de la recollida en quantitat i qualitat, a més de poder tractar la fracció orgànica recollida a la pròpia comarca a la nova planta de compostatge que es construirà a Sort, amb menor cost i transport.

Organitzen la xerrada: Ajuntament de Sort · Consell Comarcal del Pallars Sobirà
Amb el suport: Departament de Territori i Sostenibilitat · Agència de Residus de Catalunya · Diputació de Lleida · Programa SCOW (Unió Europea) · Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona · EcoVidrio · EcoEmbes · Novamont

2 Comments

  • cuanta estupidez con la recojida de puerta a puerta ,en vez de ir hacia el futuro , volvemos al pasado, no se para que sirven los representantes politicos , el caso es gastar dinero de subvenciones, en vez de usarlo en cuestiones mas urgentes y practicas ,usan el poco personal trabajador del consell para hacer de recaderos , y los cargos de despacho siguen subiendo y cobrando . ya estamos un poco hartos de de tanto politiqueo y chupar de las subenciones ,en vez de usar el dinero para mejoras de la comarca reales .. . . .

  • Esta muy bien lo de reciclar. Pero los que solo estamos en el pallars los fines de semana, como hacemos para reciclar? nos llevamos la basura al pueblo de al lado o nos la llevamos a casa?

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top