Voluntariat davant l’emergència per la Covid-19

Necessites ajuda?

La situació d’emergència sanitària decretada per les autoritats i les mesures adoptades per contenir la propagació del virus SARS-CoV-2, repercuteixen clarament sobre tota la població, però – i de manera molt significativa – sobre persones en risc i col·lectius vulnerables, els quals mereixen una atenció especial i l’activació d’accions específiques.

Són nombroses les persones i entitats que esteu oferint la vostra ajuda, des de l’anonimat i els bons costums del veïnatge; a les persones més vulnerables. Si totes ens organitzem amb els veïns i veïnes més pròxims, garantirem que ningú queda desatès.

Per aquest motiu, des de Serveis Socials del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i juntament amb l’Oficina Jove s’estan coordinant grups de persones voluntàries, que en funció de les seves possibilitats d’acció, puguin atendre les diferents necessitats bàsiques a la comarca; i en aquest sentit, sou molts els que esteu contactant amb l’Ajuntament de Sort per oferir-vos com a voluntaris.

Si vols col·laborar davant l’emergència, inscriu-te com a VOLUNTARI al formulari de: http://joactuo.pallarssobira.cat 

Al teu municipi, poble o carrer teniu un grup de Whatsapp, Telegram o similar?
Informa d’aquest grup de suport per comunicar-nos necessitats i visibilitzem aquestes xarxes, de manera que ningú en quedi fora, a:   http://joactuo.pallarssobira.cat   

Necessites ajuda? Saps d’algú que en pot necessitar? Tens propostes per millorar la resposta davant l’emergència al Pallars Sobirà?  
Contacta al telèfon 648 089 755 o avisa’ns al formulari http://ja.cat/ajuda

Ajuda’ns a detectar quines són les necessitats de la comarca en aquests moments!

Gràcies per la vostra col·laboració

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top