VII Cursa Popular Vila Comtal – VIII Cross Comarcal Pallars Sobirà

VII CURSA POPULAR VILA COMTAL DE SORT
VIII CROSS COMARCAL DEL PALLARS SOBIRÀ
Diumenge 7 de maig

El Consell Esportiu del Pallars Sobirà i l’Ajuntament de Sort us conviden a una nova edició d’aquest esdeveniment esportiu, que segueix el mateix format d’anteriors edicions sense canviar els circuits ni el nombre de categories (consulteu memòria).

La Cursa Popular-Cross Comarcal té per objectiu la difusió de l’esport i els seus valors de respecte i salut, i en què poden participar des dels més petits fins als més veterans; hi haurà trofeus pels 3 primers classificats de cada categoria.

L’organització compta amb més de 40 voluntaris de diferents àmbits per tal de fer possible aquest esdeveniment, que es vehiculen mitjançant la col·laboració de les AMPAs de la comarca, els diferents coordinadors escolars i responsables de centres i els alumnes de cicles d’esports de grau mitjà i superior de l’Institut Hug Roger III de Sort; aquests últims s’encarregaran de la realització d’activitats de lleure, esports i diversió dirigides als nens per fer més amena l’espera i que el dia es converteixi en una gran festa esportiva.

A més, comptem amb el suport de nombrosos comerços i entitats del municipi de Sort i la comarca, que cedeixen recursos humans o materials o bé col·laboren amb obsequis per als guanyadors de les diferents categories (vegeu-ne relació al cartell adjunt).

Aquest esdeveniment forma part de l’ENCAMADA 2017, lliga escolar de curses de muntanya, juntament amb la UltraXics Valls d’Àneu, el Cross del Cardós i la MiniMilla d’Àreu

Preu inscripció menors de 16 anys: gratuïta
(directament a les escoles corresponents)

Preu inscripció majors 16 anys: 5 €
(formalitzeu-la a inscripcions.cat)

Inici de la competició: 09.00h
Lliurament de trofeus: 13.00 h
(consulteu la memòria pel detall del timing i el reglament de la cursa)

Organitzen: Consell Esportiu del Pallars Sobirà · Ajuntament de Sort
Amb el suport de: Secretaria General de l’Esport · UCEC Lleida · Consell Comarcal del Pallars Sobirà

 

 

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top