Una àvia en bolquers

Presentació del llibre Una àvia en bolquersavia bolquers mailchimp
i del projecte de taller de lectura semivirtual

A càrrec de Roser Tomàs, autora, i
Agustí López i Pla, president del Parc Natural de l’Alt Pirineu

Divendres 6 de desembre, a les 6 de la tarda
Lloc: Casal de Gent Gran de Sort (c/Carles Pol i Aleu, 8)
Organitzat per la Biblioteca Pública de Sort
Amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família

+info Blog Una àvia en bolquers

En què consisteix l’activitat?
Presentació del llibre Una àvia en bolquers de Roser Tomàs i, si hi ha lectors interessats, creació d’un taller de lectura semivirtual on intentarem contestar a la pregunta: quin ha de ser el paper dels avis a la nostra societat actual?
El dia 6 de desembre, a les 6 de la tarda, al Casal de Gent Gran de Sort, el senyor Agustí López i Pla mantindrà una xerrada amb l’autora sobre el llibre, la seva gènesi, el seu contingut i la seva construcció, en forma d’entrevista.
Si hi ha lectors interessats, iniciarem el taller de lectura semivirtual.
(Semivirtual aquí vol dir: una trobada inicial on l’autora parla del projecte amb els participants. Cadascú llegeix el llibre al seu ritme i, si ho vol, va deixant la seva opinió al blog roseraviaenbolquers, amb una trobada final on faríem un resum de l’aportació de qui hagi volgut dir la seva. No és obligatori assistir a la presentació per participar en l’activitat, us podeu apuntar en qualsevol moment al Casal de Gent Gran o bé contribuir a  la discussió oberta al blog.)

El llibre
Una àvia en bolquers és una reflexió vital d’una dona que acaba d’estrenar l’ofici d’àvia i que, després del primer esclat de tendresa que li fa replantejar la concepció i el sentit de la vida, veu el seu món interior com unes golfes plenes de cassigalls, on cal posar ordre si vol destriar les coses valuoses que hi ha anat atresorant i llençar les que no serveixen per res o han quedat antiquades. En definitiva, es planteja, a partir d’anècdotes de la vida quotidiana, com establir un pont entre l’educació rebuda i la que creu que hauria de rebre la seva néta per fer-la una bona persona i ensenyar-li a atrapar la papallona de la felicitat.
Llegiu-ne un fragment (descàrrega)

Roser TomasL’autora
Roser Tomàs, lleidatana, llicenciada en Filosofia i Lletres, professora d’un institut de secundària de Barcelona fins al 2012. El 2004 publicà la seva primera novel·la L’última voliaina pallaresa. Amb 1936-1939. Pretèrit plusquamperfet va quedar finalista del Premi Ramon Llull 2008. El 2011 va fer la seva primera incursió en el món del teatre amb El somni d’un Pallars lliure.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top