Trobada i Final Territorial de Natació al Pont de Suert

En data 11 de maig el Consell Esportiu de l’Alta Ribagorça i l’Ajuntament del Pont de Suert van organitzar la Trobada i Final Territorial de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2012-2013, que va tenir lloc a la piscina municipal coberta del Pont de Suert i que va aplegar uns 150 nedadors i nedadores de tota la província.

Els participants van mostrar durant tot el matí l’alt nivell de natació dels nedadors i nedadores de la província, provinents de les comarques de l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, la Val d’Aran, el Segrià, el Pla d’Urgell i el Solsonès.

Les categories que van participar a la trobada foren prebenjamí i benjamí, mentre que a les finals, tant individuals com de relleus, les categories van ser aleví, infantil, cadet i juvenil, i les disciplines convocades corresponien a braça, lliures, esquena, papallona i relleus.

En aquesta competició cal destacar el bon paper dels nens del Pallars Sobirà que van fer un molt bon resultat guanyant medalla en les categories de crol, esquena i braça.

Les entrenadores Vanessa Fort i Nàdia Morabit volen donar les gràcies a la Cristina Canut, Mar Fillet, Júlia Ros, Urko Cot, Noa Cot, Júlia Espot i Marc Figueroa per la dedicació, passió i entrega amb la que van competir, i agraeixen també el seu esforç  i generositat als pares i mares que van acompanyar els seus fills i filles a Pont de Suert, fent-ho extensiu a totes les persones que van fer possible la Trobada de Natació.

Més informació

+ Consell Esportiu del Pallars Jussà (www)
+ Ajuntament del Pont de Suert (resultats)
+ Pavelló d’Esports de Sort · esports@sort.cat · 973 621 457

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top