Trasllat de la Biblioteca Pública de Sort

ACTUALITZAT – Noves instal·lacions ja en funcionament!

Benvolguts, benvolgudes,

Amb motiu de la finalització del conveni de cessió amb “la Caixa” del local ubicat a l’avinguda Comtes del Pallars la Biblioteca Pública de Sort es trasllada a l’avinguda Diputació, núm. 20 (entre Correus i la Llar d’Infants), amb data d’obertura prevista pels volts de Sant Jordi.

Aquesta nova ubicació, amb superfície similar al local anterior i que es preveu provisional mentre es treballa en el projecte de posar en marxa una biblioteca comarcal als espais lliures de l’edifici de serveis del Consell Comarcal, permet mantenir la capacitat de la sala d’adults i el Telecentre alhora que s’amplia la zona infantil, que passa de 4 a 8 punts de lectura pensats per als més petits. Es tracta d’un espai cèntric i assolellat, amb vistes al Parc del Riuet, que comptarà amb mobiliari modern i reutilitzable en la futura biblioteca comarcal, encarregat a una de les empreses més prestigioses del sector, radicada a Dinamarca.

No obstant, ateses circumstàncies del tot imprevisibles en la planificació d’aquest trasllat ha estat inevitable tancar el servei durant uns dies mentre s’enllesteix la seva posada en funcionament, lamentem profundament les molèsties causades als nostres usuaris i usuàries. En qualsevol cas, els préstecs vençuts en aquest termini els podeu entregar a l’Ajuntament de Sort en horari d’oficina o bé al Casal de Gent Gran i l’Oficina Comarcal de Turisme.

Plan 3d 6 Feb

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top