Tallers formatius per a emprenedors

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ofereix 2 tallers formatius adreçats a empresaris, empresàries, comerciants i persones emprenedores que vulguin estar al corrent de les novetats en el món econòmic i empresarial. Amb aquestes formacions augmenta la possibilitat de millorar la gestió de les nostres empreses i negocis, i també ajuden a perfeccionar les idees i projectes de nous negocis.

Dies: Dilluns 22 de febrer · Dimecres 24 de febrer
Horari: de 15.00 a 19.00 h (de 15.00 a 17.00 h horari perquè puguin venir els comerciants)
Termini d’inscripcions: 18 de febrer (adreceu-vos a apalau@pallarssobira.cat – tel. 973620107)
Places limitades!!

Continguts

Taller 1 per aprendre a fer una base de dades i veure’n les aplicacions, amb el programa MDirector que s’adapta a la normativa de la Llei de Protecció de Dades. Permet tenir una base de dades dels nostres clients, proveïdors, etc. per comunicar de manera ràpida, senzilla i gratuïta ofertes, promocions, informació d’interès, publicitat o campanyes.

Taller 2 per aprendre a innovar en el nostre negoci i/o empresa amb eines senzilles, divertides i originals. Veurem com podem introduir el joc com a reclam per captar clients i fidelitzar-los, a la vegada que potenciarem la nostra botiga o empresa amb la gamificació.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top