Taller de música viva

TALLER DE MÚSICA VIVAnens música
Per nens i nenes de 5 a 8 anys

Dimecres de febrer i març de 16.00 a 17.30 h
A Casa Xorret (c/ Carles Pol i Aleu, 5)
Preu: 20 € mensuals
A càrrec de Mariona Cruelles (marionacruelles@gmail.com · 660 384 202)

La música és un llenguatge que ens permet expressar i compartir vivències, sensacions i emocions, és per això que creiem que és fonamental estimular i crear un espai lúdic i relaxat que permeti aquest aprenentatge.
Aquest taller es pretén desvetllar i desenvolupar en els nens i nenes el seu sentit musical i familiaritzar-los amb el món sonor que els envolta i amb el que encara duen dintre. Un aprenentatge actiu i vivencial a través de l’experimentació personal que fomenti la seva creativitat i espontaneïtat.
Experimentarem, sentirem i expressarem amb tot el cos els elements bàsics del ritme i enriquirem l’educació auditiva, vocal i instrumental. Gràcies a això coneixerem aspectes fonamentals com la cura de la veu, la psicomotricitat, l’atenció…
Treballarem tots aquests conceptes mitjançant principalment el cant i/o el ball, malgrat això no pretenem seguir un guió acurat i tancat sinó que volem que siguin els propis infants qui mitjançant les seves motivacions dirigeixin els aspectes més concrets a treballar.

0 Comentaris

Encara no hi ha cap comentari

Fer un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top