Guia espectador

Schedule

Sort map

Guia de serveis turístics

Restaurants, allotjaments, informació turística, turisme actiu, comerç…

Horaris

Els horaris comercials són de dilluns a dissabte de 10h a 13.30h i de 17h a 20h aproximadament.

Els horaris habituals dels àpats són: l’esmorzar de 8h a 10h; el dinar de les 13h fins a les 15.30h; i el sopar des de les 20.30h fins a les 23h. Molts establiments ofereixen un servei continu al llarg del dia, sobretot en bars i cafeteries. La nit té un significat especial. Els pubs, bars de copes i discoteques estan oberts fins a les 3 o les 4 de la matinada aproximadament els caps de setmana.

Quina hora és? Per als usos horaris s’aplica l’hora corresponent al meridià de Greenwich (GTM) incrementant en una hora a l’hivern i en dues hores durant l’estiu.

Moneda i impostos

La moneda del país és l’euro (€). A l’hora de canviar divises pots acudir a qualsevol entitat bancària.

Per sol·licitar la devolució de l’impost sobre el valor afegit (IVA), si la residència del comprador està fora de la Unió Europea, cal que se superi l’import global de 90,15€. I serà necessari demanar el xec Tax free al comerç.

Telèfon

Ter efectura una trucada a Espanya des de l’estranger, s’ha de marcar +34 (codi d’Espanya) i a continuació, el número de telèfon corresponent.

Si es vol trucar des d’Espanya a un altre país s’ha de marcar 00 seguit del codi del país +34 i el número de telèfon.

Mòbil! La cobertura es basa en la tecnologia GSM, que no és compatible amb la d’alguns països com Estats Units o Japó. En aquest cas és necessari disposar d’un mòbil tribanda.

Electricitat

Voltatge: 220V
Freqüència: 50Hz
Endolls: C/F

Clima

El Pallars Sobirà té una climatologia d’influència clarament mediterrània fins als 1.500 m. A partir d’aquesta cota ens trobem amb un clima alpí.

La temperatura mitjana anual és de 12,1ºC. Al mes de juliol la temperatura màxima aproximada és de 28,9ºC i la mínima de 12,6ºC. Això indica que hi ha un contrast notable entre el dia i la nit.

World Cup Freestyle Kayak Sort
World Cup Freestyle Kayak Sort
World Cup Freestyle Kayak Sort