Sort s’adhereix aquest mes d’agost al Cicle Gaudí de Cinema

L’Ajuntament de Sort ha signat un conveni amb l’Acadèmia del Cinema Català per adherir-se al Cicle Gaudí – Circuit Estable de Cinema Català, quelcom que ens permetrà d’ara en endavant projectar novetats de cinema en català un cop al mes i a un preu inferior a les sales comercials.

El Cicle Gaudí consisteix en un circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema en català arreu del territori, i que impulsa l’Acadèmia del Cinema Català. Actualment compta amb més de 33 poblacions adherides, i el seu objectiu és crear un hàbit de consum del nostre cinema amb una certa regularitat, amb preus ajustats i especialment allà on no hi ha sales de cinema comercials. A més, vol donar visibilitat al talent i l’autoria catalana amb la possibilitat de comptar amb presentacions a càrrec dels mateixos cineastes.

El preu fixe de l’entrada serà de 4,5 €, amb descomptes pactats amb l’Acadèmia (2×1 amb el carnet de subscriptor del Segre o La Vanguardia, 3 € amb el Carnet Jove i altres que s’aniran informant en el futur). També podran gaudir d’un preu reduït de 3 € les persones jubilades.

El diumenge 12 d’agost, a 2/4 de 7 de la tarda (18.30h), tindrà lloc la primera projecció amb el film La pell freda, basat en la novel·la del mateix títol d’Albert Sánchez Piñol, catalogat dins del gènere fantàstic i de terror i que ha tingut un gran èxit de públic (film per a majors de 12 anys).

De cara al setembre està prevista la projecció de Jean-François i el sentit de la vida, de Sergi Portabella, i per octubre Formentera Lady, de Pau Durán. Les projeccions regulars, exceptuant aquest mes d’agost, es faran cada tercer diumenge de mes a les 18:30h al Cinema-Teatre Els Til·lers de Sort.

 

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top