Sort retira la bandera de la UE en suport als refugiats

L’Ajuntament de Sort ha decidit retirar la bandera de la Unió Europea, com a gest simbòlic de protesta, per rebutjar la política de la UE envers els refugiats.

El municipi de Sort se suma així a la iniciativa d’altres Ajuntaments del país de donar mostres de suport als refugiats. D’aquesta manera, l’equip de govern vol fer evident el rebuig a les polítiques d’expulsió de refugiats a Turquia que estan portant a terme la Unió Europea i els estats que la conformen.

Més enllà d’aquest acte simbòlic, des de l’Ajuntament es vol iniciar un conjunt d’actes per tal de poder conèixer de més a prop el conflicte, i tenir les eines necessàries per donar-hi suport i ser part activa en trobar solucions a la greu situació en què es troben els refugiats.

Us convidem el proper divendres 1 d’abril a la xerrada col·loqui sobre la geopolítica del conflicte a Síria i la situació dels refugiats, a càrrec de Quim Arrufat, politòleg i activista social, i un representant de la plataforma Stop Mare Mortum. Us hi esperem!

+ Enllaç al manifest No a l’acord de la #Uergonya #RefugeesWelcome

refugees-welcome (3)

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top