Nota informativa

Mentre la situació generada per la crisi sanitària ens ho exigeixi, obrim el poliesportiu Els Til·lers de Sort exclusivament als socis de l’instal·lació esportiva.

Beneficis socis

Hi ha diversos tipus de tarifa: Jove, Adult, Familiar, Jubilat i Federat.

 • Preus reduïts en les activitats organitzades per l’Ajuntament de Sort
 • Sala de màquines *
 • Lliure accés al Rocòdrom
 • Ús de les instal·lacions (vestuaris, pista, sala polivalent) *

(*) Segons horaris i disponibilitat

Dades necessàries per fer-se soci

 • Fotocòpia del DNI
 • Llibre de família si és necessari
 • Targeta federativa si és necessari
 • Omplir el formulari d’inscripció (inclou tarifes)

Sol·licitud d’espais del Poliesportiu

Per a la sol·licitud d’espais del poliesportiu cal emplenar un document.

Programa Activa’t 2020-2021

És imprescindible fer-se soci del poliesportiu per inscriure’s a les activitats de l’Activa’t.

El pagament del primer mes serà de la quota anual del poliesportiu (vàlid d’octubre a octubre). La tarifa Activa’t s’abonarà a partir del segon mes, sent el primer mes gratuïta. Es farà el pagament per domiciliació bancària durant la primera setmana del mes.

Les baixes s’han de notificar per escrit a l’oficina del Pavelló d’Esports durant la primera setmana del mes. En cas contrari, es cobrarà tota la mensualitat. En cas de devolució de rebuts, es cobraran les despeses produïdes.

Els socis del poliesportiu tindran dret a l’ús del rocòdrom, instal·lacions quan no hi hagi cap activitat programada, ús de vestuaris i altres avantatges.

Les activitats incloses dins del programa Activa’t 2021/2022 són les següents:

Ciclo indoor

És una activitat física que es realitza sobre una bicicleta estàtica a ritme de la música. Aquest exercici físic presenta un important treball cardiovascular, on es treballa majoritàriament els grups musculars de tren inferior. Inclou exercicis específics, entre els quals trobem canvis de posició sobre la bicicleta, alternança de ritmes, etc. És un exercici amb caràcter aeròbic que es caracteritza per una alta despesa calòrica, a causa de la feina dels grans grups musculars.

Tàbata

El mètode Tàbata és un entrenament intens, amb intervals i de curta durada que et permet cremar grasses i calories de manera eficient. Per aplicar aquesta modalitat d’entrenament, es tria un exercici i es realitza durant 20 segons, les màximes repeticions possibles, a continuació hem de respectar un descans de 10 segons exactes i continuar 7 sèries més.

Circuit training

És un sistema d’entrenament en el qual es combinen exercicis amb pauses. Els exercicis s’organitzen en un circuit d’entre 8-12 estacions, on cadascuna de les quals es treballa un grup muscular diferent i alternant diferents capacitats físiques com són la força, la resistència, la coordinació i la velocitat.

Estiraments

Amb la classe d’estiraments busquem promoure la relaxació corporal combinada amb tècniques de respiració, a més, prevenim les possibles lesions musculars o articulars, i millorem la flexibilitat de les teves articulacions. Una bona recompensa per acabar el dia relaxadament.

Xcore

Xcore és una de les classes dirigides més innovadora dels gimnasos. Tracta d’una sessió d’abdominals molt variada, que ajuda a millorar la força del ‘core’ (centre del cos) i a enfortir la musculatura lumbar i abdominal. Tot combinat amb una despesa calòrica que permet perdre pes i tonificar la teva musculatura.

Pilates

És una disciplina que es basa en el desenvolupament dels músculs interns, ajuda a mantenir l’equilibri corporal, dóna fermesa i enforteix la columna vertebral. Per això mateix, l’activitat que oferim tindrà l’objectiu d’utilitzar-se per a la rehabilitació, millorar el mal d’esquena, corregir la posició corporal i tonificar la musculatura.

Descarregueu-vos el document d’inscripció al programa Activa’t i retorneu-lo omplert a esports@sort.cat, o bé a l’oficina del Poliesportiu Els Til·lers.

Natació per a nadons 2020-2021

La natació per a nadons és una activitat esportiva que es realitza durant el període del curs escolar, tots els dimecres de 9:00 a 9:45 el primer torn, i de 9:45 a 10:30 el segon torn del matí a l’Spa de l’Hotel Pessets, a Sort.

Aquesta és una activitat pensada per a nens i nenes d’entre 4 mesos i els 2 anys d’edat  (inclosos) i per dur-la a terme es requereix l’acompanyament del pare/mare/ o tutor legal de l’infant.

Les activitats del primer trimestre començaran el 6 d’Octubre de 2020.

El preu d’aquesta activitat es de 67€ per trimestre.

Rocòdrom del Poliesportiu els Til·lers

El Rocòdrom del Poliesportiu Els Til·lers és una instal·lació esportiva gestionada entre l’Ajuntament de Sort i l’Associació Esportiva Pallars.
Actualment aquesta instal·lació esportiva ja esta oberta als socis del Poliesportiu o de l’AEPallars. Però amb un seguit de condicions per tal d’adaptar-se a l’actual situació epidemiològica.

 • És obligatori l’ús de peus de gat o de calçat específic, i està prohibit accedir al rocòdrom amb calçat de carrer.
 • Eviteu passar per sota dels companys quan estan escalant.
 • L’edat mínima per utilitzar lliurement el rocòdrom és de 16 anys.
 • No està permès menjar ni beure dins del recinte.
 • Mantingueu la porta tancada.

Extraordinàriament també cal atendre a les següents normes

 • És obligatori l’ús de magnèsia líquida
 • Cal respectar sempre que sigui possible la distància de seguretat amb altres persones (mínim 1,5 metres).
 • És obligatori l’ús de mascareta sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat.
 • És obligatòria la desinfecció de mans abans i després de la pràctica esportiva i dels peus de gat previ accés al rocòdrom.
 • Cal apuntar-se al calendari per a reservar dia i hora amb un màxim d’estada de dues (2) hores.
 • Aforament màxim: 6 persones.

Psicomotricitat i iniciació a l’esport

Aquest any oferim una nova activitat esportiva adreçada a nens i nenes de 3 a 5 anys;  Psicomotricitat i Iniciació a l’esport.

L’activitat es portarà a terme cada dijous de 16:30 h a 17:30 h al pavelló d’esports i en ella farem jocs, exercicis, iniciació i familiarització amb el material d’alguns esports. 

Descarregueu-vos el formulari d’inscripció i envieu-lo a esports@sort.cat o presencialment a l’oficina del poliesportiu.

Informació de contacte

Back to top
Skip to content