La Oficina Jove del Pallars Sobirà és un servei públic que agrupa els serveis tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l’Ajuntament de Sort amb l’objectiu de coordinar i optimitzar els serveis, actuacions i recursos respectius. 

A l’Oficina Jove hi trobaràs informació, orientació i assessorament personalitzat sobre tot allò que et pugui interessar.

  • T’oferim informació específica sobre temes relacionats amb el món del treball: servei d’orientació i acompanyament personalitzat per la millora professional,  redacció de currículums, estratègies per a la recerca de feina, ofertes de feina del territori i contractacions tant per joves com per empreses, ajuts i ofertes de pràctiques, ajuts a l’emprenedoria… 
  • T’orientem en el teu itinerari acadèmic tenint en compte les teves motivacions i inquietuds i sortides professionals. Et proporcionem serveis educatius i recursos per dissenyar el teu projecte de vida i professional; recursos per estudiar idiomes, càpsules formatives, informació sobre beques i ajuts, estudis i opcions per poder seguir estudiant i formant-te.
  •   Et proporcionem informació sobre mobilitat internacional, eines i recursos per dur a terme el teu projecte de mobilitat, beques a la mobilitat com Erasmus+, Camps de Treball i Voluntariat; entre altres.
  • T’oferim ajuda a l‘habitatge, com una borsa per compartir habitatge a la comarca amb ofertes d’altres joves que busquen compartir pis i informació sobre ajuts al lloguer.
  • T’oferim informació confidencial sobre sexualitat i salut: malalties de transmissió sexual, Sida, anticoncepció, embarassos no desitjats, trastorns alimentaris i addiccions, entre d’altres.
  • Donem suport al teixit cultural i de participació, oferint assessorament i ajut si voleu crear una nova Associació, o  t’informem de quines opcions existeixen si desitgeu participar en alguna iniciativa voluntària del Pallars Sobirà. Així mateix, proporcionem informació sobre agendes culturals i equipaments, esports, premis i concursos, activitats d’estiu i Casals, turisme, i instal·lacions juvenils.
  • L’oficina Jove del Pallars Sobirà també ofereix els seus serveis i recursos als Ajuntaments de la Comarca perquè desenvolupin les seves pròpies polítiques de Joventut, a través dels Plans Locals de Joventut; i així poder donar resposta als reptes i demandes dels i les joves del seu municipi amb els recursos disponibles i des de la seva posició de proximitat. 
Cartera de serveis de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà

Últimes novetats

Concurs cartells
Concurs cartells FEMAP 2022
postal nadal ajunatment sort 2021
Bon Nadal!
Back to top
Skip to content