La Oficina Jove del Pallars Sobirà és un servei públic que agrupa els serveis tècnics de Joventut del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i de l’Ajuntament de Sort amb l’objectiu de coordinar i optimitzar els serveis, actuacions i recursos respectius. 

A l’Oficina Jove hi trobaràs informació, orientació i assessorament personalitzat sobre tot allò que et pugui interessar.

  • T’oferim informació específica sobre temes relacionats amb el món del treball: servei d’orientació i acompanyament personalitzat per la millora professional,  redacció de currículums, estratègies per a la recerca de feina, ofertes de feina del territori i contractacions tant per joves com per empreses, ajuts i ofertes de pràctiques, ajuts a l’emprenedoria… 
  • T’orientem en el teu itinerari acadèmic tenint en compte les teves motivacions i inquietuds i sortides professionals. Et proporcionem serveis educatius i recursos per dissenyar el teu projecte de vida i professional; recursos per estudiar idiomes, càpsules formatives, informació sobre beques i ajuts, estudis i opcions per poder seguir estudiant i formant-te.
  •   Et proporcionem informació sobre mobilitat internacional, eines i recursos per dur a terme el teu projecte de mobilitat, beques a la mobilitat com Erasmus+, Camps de Treball i Voluntariat; entre altres.
  • T’oferim ajuda a l‘habitatge, com una borsa per compartir habitatge a la comarca amb ofertes d’altres joves que busquen compartir pis i informació sobre ajuts al lloguer.
  • T’oferim informació confidencial sobre sexualitat i salut: malalties de transmissió sexual, Sida, anticoncepció, embarassos no desitjats, trastorns alimentaris i addiccions, entre d’altres.
  • Donem suport al teixit cultural i de participació, oferint assessorament i ajut si voleu crear una nova Associació, o  t’informem de quines opcions existeixen si desitgeu participar en alguna iniciativa voluntària del Pallars Sobirà. Així mateix, proporcionem informació sobre agendes culturals i equipaments, esports, premis i concursos, activitats d’estiu i Casals, turisme, i instal·lacions juvenils.
  • L’oficina Jove del Pallars Sobirà també ofereix els seus serveis i recursos als Ajuntaments de la Comarca perquè desenvolupin les seves pròpies polítiques de Joventut, a través dels Plans Locals de Joventut; i així poder donar resposta als reptes i demandes dels i les joves del seu municipi amb els recursos disponibles i des de la seva posició de proximitat. 
Cartera de serveis de l'Oficina Jove del Pallars Sobirà

Últimes novetats

Back to top
Skip to content
Aneu a la barra d'eines