El Servei de Fires de l’Ajuntament de Sort té com a principals objectius la generació de sinergies entre expositors i visitants, i el foment de les relacions comercials dins la vila i la comarca del Pallars Sobirà. Tanmateix, també té la voluntat de potenciar l’expansió de l’economia local.

En aquest sentit, l’acció principal que té aquest servei és la d’organitzar i gestionar les fires que es celebren a Sort, intentant potenciar la mostra de productes i tradicions pallareses i dels sectors productius de la indústria, el comerç i els serveis relacionats amb el municipi i la comarca.

Dins del calendari anual de fires organitzades per l’Ajuntament de Sort destaquem:

Més informació

Telèfon d’atenció: 973 620 010
E-mail: fira@sort.cat / turisme@sort.cat

Vull participar a la fira, com puc presentar la meva sol·licitud?

  1. Consulta les bases de participació de la fira a la qual vols participar.
  2. Descarrega’t el model de sol·licitud inclòs a les bases i completa’l.
  3. Prepara tota la documentació complementària requerida a les bases la qual s’ha de presentar juntament amb la sol·licitud.
  4. Presenta la sol·licitud i la documentació per e-tram a través del tràmit instància genèrica (necessitaràs certificat digital o activar l’Id-cat mòbil).
  5. O també la pots lliurar de forma presencial a les oficines de l’Ajuntament de Sort.

Fires de promoció de productes de proximitat de la comarca del Pallars Sobirà

Aquesta tipologia de fires formen part del projecte “Temporada de Fires d’Artesania i productes singulars de la comarca del Pallars Sobirà. Promoció del consum de proximitat”.

Aquest projecte es planteja com un calendari estable de fires d’artesanes i artesans que produeixen i estan ubicats al territori del Pallars Sobirà i també de comerços de productes singulars KM0 i artesans del municipi de Sort, on el principal objectiu és mostrar els productes als visitants, consolidar el col·lectiu d’artesans i artesanes del Pallars i contribuir en la promoció i manteniment del teixit comercial del municipi de Sort.

Fira d’Hivern 2023

27 al 30 de desembre de 2020

Subjecte a possibles modificacions per motius organitzatius i de calendari

Fires multisectorials

Les fires multisectorials són esdeveniments que apleguen productors, empreses i entitats de diverses tipologies i sectors, així com també provinents de diferents indrets del territori.

Fira de Sant Joan

24 de juny de 2023

Fira de Tardor

4 i 5 de novembre de 2023

Back to top
Skip to content