El circuit d’orientació fix de Sort, és una instal·lació esportiva homologada per la Federació de Curses d’orientació de Catalunya. El circuit té 15 fites, que es poden fer en l’ordre que es vulgui, fer-les totes o una part. De totes maneres, el millor és escollir entre els tres circuits que hi ha marcats al mapa depenent del nivell tècnic i físic del participant. Al mapa hi ha marcats els 3 circuits de diferents dificultats: nivell fàcil (i el més curt), mig i alt (el més llarg), així com les caselles per marcar les fites.

Mapa Circuit orientació fix de Sort

A la pàgina de Turisme de l’Ajuntament de Sort, hi ha tota la informació pràctica per realitzar-lo, consells a l’hora d’utilitzar el mapa i l’App Microsprints i altres informacions d’interès.

El mapa del circuit d’orientació fix es pot recollir físicament o bé descarregar-lo de la xarxa.

Utilització de l’APP de Microsprints

Aquest circuit permanent està preparat perquè s’utilitzi amb el telèfon mòbil a través de l’aplicació de Microsprints, que es pot descarregar tant a Google Play (per als dispositius Android) com a App Store (per a dispositius Iphone). Un cop descarregada i instal·lada cal seguir els passos indicats

Atenció

  • Si us plau, NO trepitgeu els camps si estan conreats.
  • Deixeu l’entorn tal com us agradaria trobar-lo i emporteu-vos les deixalles si en feu.
  • Sigueu respectuosos amb les propietats privades i aneu amb compte de no trencar el filat elèctric.
  • De l’1 de setembre al 30 de maig pot haver-hi caçadors en algun punt del mapa. Segurament estarà senyalitzat amb un cartell. Aneu alerta!

Més informació

Ajuntament de Sort
Tel. 973 620 010
e-mail: ajuntament@sort.cat

Back to top
Skip to content