El Punt d’Informació Juvenil i Local Social Casa Xorret és un espai de trobada i un lloc de dinamització sociocultural amb infinitats de possibilitats (organització de cursos, tallers, xerrades, exposicions, activitats fixes…)

És un centre obert a tothom amb tres funcions principals:

Punt d’Informació Juvenil Disposa d’un espai d’informació i assessorament amb una sala d’autoconsulta per als més joves, i a més una dependència pròpia per poder-hi passar les seves estones.

Hostal d’Entitats Lloc de trobada de les diverses agrupacions, per fer reunions, organitzar activitats i altres. Actualment alberga unes 20 associacions, entre les que destaca l’Associació Centre Social Casa Xorret, que engloba alguns grups formals i no formals de la zona, amb finalitats culturals, socials, esportives, etc.

Local Social i Cultural. Espai de dinamització del municipi, on s’oferten diverses activitats, cursos i tallers lúdics, socials, culturals destinats a tothom.

Aquest Local Social i Punt d’Informació Juvenil pot ser utilitzat per totes aquelles persones individuals, grups formals i no formals sense ànim de lucre per dur a terme qualsevol activitat. Per demanar-ho, cal adreçar-se al centre en qualsevol moment de l’horari d’atenció al públic.

 

Guia d'activitats dirigides a Sort
Les activitats dirigides que s’ofereixen a Casa Xorret són: Ioga i Meditació, Pintura i Chikung.

Per més informació i tarifes podeu descarregar-vos la Guia d’activitats dirigides a Sort.

 

 

Horari

Matins:

  • Dimarts, Dimecres i Divendres
    de 10:30 a 14h

Tardes:

  • Dimarts, Dimecres i Dijous
    de 16:30 a 19h.

Responsable

Silvia Montané

ADREÇA: C/ Dr. Carles Pol i Aleu, 5
TELÈFON: 973 620 999
FAX: 973 620 064
E-MAIL: casaxorret@sort.cat

Back to top